Пісня Дещиці зібрала майже 1 млн. переглядів на YouTube. Відео

— 16 червня 2014, 13:18

Відео "Громадського TV" з'явилося на відеохостингу вже того ж дня. На сьогоднішній день воно зібрало майже 900 тис. переглядів.

Російські дипломати вже встигли висловити обурення словами Дещиці.

Нагадаємо, він сказав, що розуміє, чому люди прийшли до дипустанови, і підтримує їхнє бажання жити в мирній державі.

"Чи я проти того, щоб ви протестували? Я за те, щоб протестували. Я готовий тут із вами стати і казати: "Росіє, забирайся з України!" – сказав в.о. міністра.

Однак Дещиця закликав проводити виключно мирний протест і нікому не завдавати шкоди.

На знак підтримки мирного протесту Дещиця разом із активістами заспівав "Путін – х**ло".

Пізніше Дещиця назвав образливе висловлювання на адресу російського президента "екстремальною сітуацією". Про це він сказав в інтерв'ю "Ехо Москви". "У цей момент головне було утримати людей", - пояснив він.

В той же час міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, який також був присутній під посольством РФ у суботу ввечері, закликав присутніх не підігрувати ворогам України та не штурмувати будівлю.

"У нас громадянський протест проти тих подій, які відбуваються, люди, нажаль, не завжди себе контролюють. Але у нас є інтереси країни, до яких не входить штурм посольства", _ сказав він.

Аваков також розповів, що спілкувався з представниками посольства Росії і запропонував їм захист від "емоцій, які накопичились у людей".

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні