Тест

6 речей, яких ніколи не роблять щасливі люди

Вони проводять час культивуючи оптимізм, практикуючи доброту, виховуючи любовні відносини, визначаючи значущі цілі та смакуючи маленькі задоволення життя.

Але вони ніколи не:

1. Лізуть у чужі справи

Припиніть задивлятися на те, де знаходяться інші і що в них є. Ніхто не зможе зробити краще ніж ви, бо ніхто ніколи не зможе зробити щось краще ніж ви. Ви маєте свій власний шлях. Іноді причиною нашої невпевненості у собі є те, що ви порівнюєте себе з іншими. Ви дослухаєтеся до зовнішнього галасу, замість того, аби чути себе. Не звертайте увагу на відволікаючі фактори, прислухайтеся до внутрішнього голосу та займайтеся власними справами.

Тримайте ваші найцінніші бажання близько до серця і присвятіть весь свій вільний час великим цілям. Не бійтеся зробити це самостійно і нікому не дозволяйте зупинити вас. Продовжуйте робити те, що ваше серце вважає правильним. Коли ви зосереджені на значимій роботі, ніщо не зможе похитнути вас.

2. Не чекають оцінки від інших

Коли ви задоволені просто бути самим собою, не порівнюючи і конкуруючи з іншими, вас поважатимуть. І що ще більш важливо, ви будете поважати себе.

По правді кажучи, ніхто не має права судити вас. Люди, можливо, чули ваші розповіді, і вони можуть думати, що вони знають вас, але вони не можуть відчувати те, через що вам довелося пройти; вони не живуть вашим життям. Так що забудьте, що вони думають і говорять про вас. Зосередьтеся на тому, як ви ставитеся до себе, і продовжують йти шляхом, який найкраще відчуваєте під ногами.

3. Покладаються на інших людей та обставини для власного щастя

Нещастя полягає у різниці між тим, що ми маємо зараз, та тим, що ми вважаємо мати за потрібне. Але правда полягає у тому, що нам непотрібно мати більше від того, що ми вже маємо для того, аби бути щасливими.

Ми не повинні запитувати дозволу в когось на те, аби бути щасливим. Радість життя полягає не в словах когось і не від купівлі чогось нового, а в тому яким ми це бачимо. Не дозволяйте щастю бути вашим заручником. Це завжди ваш вибір, життя і досвід.

Як тільки ви припините шукати відповідального за ваше щастя, тим щасливіше ви будете. Якщо вас щось не влаштовує зараз, це не провина когось іншого. Візьміть на себе повну відповідальність від власного нещастя і ви миттєво отримаєте можливість бути щасливим.

Велика частина вашого щастя чи нещастя залежить від вашого світогляду, а не від ситуації. Навіть якщо речі не досконалі прямо зараз, подумайте про красу, яка вас оточує. Хороший привід для посмішки завжди знайдеться.

4. Не тримаються за образи

Нехай сьогодні буде той самий день, коли вам доведеться позбутися примар із минулого. Те, що вже відбулося - це просто одна глава вашої історії. Не потрібно закривати книгу, варто лише перегорнути сторінку.

Ми всі колись постраждали від наших власних рішень та рішень людей навколо нас. Біль від них - явище нормальне. Не нормально, коли він затримується на довго. Почуття образи змушує нас переживати цей біль знову і знову, і нам важко відпустити його.

Прощення - є засобом захисту. Воно дозволяє зосередитися на майбутньому без боротьби за минуле. Без прощення, рани ніколи не вилікуються і ви не досягнете особистісного росту. Це не значить що ви забудете те, що сталося. Це означає, що ви зможете відпустити образи і біль, і почнете рухатися далі своїм власним життям.

5. Не проводять час в негативній компанії

Ви не зможете робити позитивний вибір у вашому житті без відповідного середовища. Необхідно захистити ваш дух і потенціал від забруднення, обмежуючи проведення часу із негативними людьми та середовища в яке вони нас занурюють.

В той час як інші спонукають нас діяти, ці стогнуть про несправедливість життя і вимагають від вас співчуття. Якщо ви приєднуєтеся до цієї гри у негатив, ви програєте.

Навіть коли ви на самоті, створіть позитивний психологічний простір для себе. Відмовтеся від усіх думок, які роблять вам погано, і подивіться, як це змінить ваше життя. Вам не потрібні негативні думки. Вони - це все брехня.

6. Не опирайтесь правді

Коли ми витрачаємо наше життя на те, аби навчитися брехати, в кінці-кінців ця брехня проростає в нашій свідомості і ми починаємо погано розділяти де правда, а де ні.

Не редагуйте власну душу за шаблонами того, що є популярним. Не намагайтеся приховати правду за брехнею. Потрібна мужність і сили, щоб визнати правду, але це єдиний спосіб по-справжньому жити.

За матеріалами Мarcandangel.com