Супермаркети Львова розпочали маркування російських товарів. Відео

— 24 липня 2014, 13:06

За словами керівника одного із супермаркетів, якого цитує Zaxid.net, економічно фірмі це не завдало великих затрат, тому що таке маркування було виготовлене власними силами і до послуг друкарень ми не зверталися.

"Ми стараємося задовольнити всі потреби покупців, а їм вже самим обирати, чи будуть вони купувати товари російського виробництва", - розповідає Галина Балич.

В іншому супермаркеті розповіли, що не чекали ухвали, аби почати маркувати російські товари. Щоправда, спершу просто вказували країну-виробника. Зараз же з'явилися ще й російські прапорці. У супермаркеті зауважили, що були готові до того, що впаде попит на цю продукцію, тому й почали менше її закуповувати. Водночас економічного збитку після маркування, переконують, не зазнали.

Найближчим часом позначити російський продукт повинні усі крамниці: і великі, і маленькі. За словами директора міського департаменту економічної політики Ірини Кулинич, такі дії принесуть подвійну вигоду: покупець зможе вибрати на свій смак товар, а по-друге, більший попит буде на українську продукцію.

Нагадаємо, у Львові набула чинності ухвала Львівської міськради про маркування товарів російського виробництва, яка зобов’язує підприємців ознакувати продукцію, виготовлену в Російській Федерації.

Реклама:

Головне сьогодні