У Києві з’явилися перукар, швачка і сантехнік для бідних

— 28 липня 2014, 13:09

Про це йдеться на сайті київської адміністрації.

Наразі у столиці діє Київський територіальний центр соціального обслуговування та 11 центрів у районах міста. Вони надають безоплатні соціальні послуги громадян, які не мають рідних працездатного віку, що повинні забезпечити їм догляд і допомогу.

Також при центрах малозабезпечені і одинокі громадяни можуть отримати одяг, взуття, продовольчі та промислові товари, ліки, гарячі обіди тощо та побутові послуги (перукаря, швачки, ремонту вікон, дверей, санвузлів, побутової техніки та взуття) на платній та безоплатній основі.

Для отримання допомоги чи безкоштовних послуг громадянам необхідно надати такі документи: заяву, паспорт, довідку про доходи всіх зареєстрованих на житловій площі осіб, довідку про склад сім’ї (Форма 3), довідку про стан здоров’я (за необхідності).

Крім того, більшість відділень забезпечують громадян (за наявності) одягом (б/в), взуттям (б/в), іншими предметами першої потреби; ліками, предметами медичного призначення, засобами особистої гігієни (підгузки для дорослих), предметами побутової гігієни, продовольчими та промисловими товарами, гарячими обідами, продуктовими наборами.

Адреси відділень можна дізнатися тут >>>

Реклама:

Головне сьогодні