Серпень — вдалий час вступати до університетів за кордоном ℗

— 29 липня 2014, 10:22

Особливо спекотно влітку випускникам, абітурієнтам та їхнім батькам. Важливо встигнути і скористатися усіма можливостями, адже вирішується подальша доля молодих людей. А як бути тим, хто не вступив до омріяного університету? Засмучуватися не треба! Треба діяти саме у серпні, коли розпочинається вступна кампанія до закордонних вишів на зимові інтейки!

Саме серпень дає слушну нагоду визначитися із подальшою вищою освітою і зробити перші конкретні кроки вже з січня чи лютого наступного року. Провідна агенція у галузі міжнародної освіти DEC education пропонує різні можливості вступу до закордонних вишів випускникам шкіл і бакалаврам. Дедлайни подачі документів , щоб розпочати навчання з 15 січня 2015 року, — до кінця серпня 2014 року. Слід зауважити, що такі опції актуальні також для бажаючих вступити до магістратури за різними напрямками, у тому числі із можливістю змінити спеціалізацію.

Міжнародна освіта відкриває численні можливості кар’єрного та особистого розвитку. Україні вже найближчим часом будуть вкрай необхідні фахівці світового рівня, які володіють найкращим досвідом розвинених країн у різних галузях.

Агенція DEC education забезпечує повний супровід під час вступу і подальшому навчанні. Не гайте часу та отримайте більше інформації на безкоштовних консультаціях з вищої освіти від DEC education — телефонуйте (044) 390-76-24. Більш детальна інформація – на сайті www.dec-edu.com

Реклама:

Головне сьогодні