Америкою мандрує загадкова "Жінка в чорному". Фото

— 29 липня 2014, 14:10

Убрана у все чорне пані, котру буцімто ідентифікували як 56-річну Елізабет Поулс, іде пішки. Її бачили в штатах Джорджія та Огайо. Жінка мало говорить із людьми, проте дехто від неї чув, що її місією керує Бог.

Про це пише Ace Showbiz.

Очевидці стверджують, що жінка неговірка, проте дуже приязна. У Facebook люди створили сторінку "Де загадкова Жінка в чорному?", на якій повідомляють про місце знаходження мандрівниці, розміщують її фото, висловлюють підтримку та добрі побажання.

"Що би не думали обмежені люди з холодними серцями, ця сторінка створена не з метою скривдити, переслідувати, наражати на небезпеку чи принизити цю жінку. Вона створена в надії нагадати людям, щоби вони відкрили свої серця, стали менш критичними та більш готовими простягнути руку тим, хто страждає", - говориться на сторінці.

"Якщо ви зустрінете цю жінку, будь ласка, запропонуйте їй попити, поїсти, будь що, чого, на вашу думку, вона потребує. Будьте гостинні. Будьте добрі. І намагайтеся пам'ятати, що ці якості треба проявляти не лише до цієї загадкової жінки, а до будь-кого…", - закликають автори.

Поліція ідентифікувала "Жінку в чорному" як Елізабет Поулс із Алабами, ветерана армії Сполучених Штатів, матір двох дітей та вдову.

За словами брата Елізабет, вона тяжко переживала смерть свого чоловіка та батька і навіть мусила звернутися до лікарів. Звичка зникати на кілька місяців з'явилася в Поулс кілька років тому. Брат описує Поулс як "люблячу жінку з добрим серцем". Він сподівається, що сестра повернеться додому та дозволить рідним їй допомогти.

Фото з Facebook

Реклама:

Головне сьогодні