"Прапор у твоєму вікні": на Дніпропетровщині відбувся патріотичний флешмоб. Фото

— 23 серпня 2014, 18:29

Влада запропонувала жителям області цього дня вивісити на вікнах та балконах синьо-жовту символіку, продемонструвавши таким чином повагу до державних символів України, пише Радіо Свобода.

У будівлі Дніпропетровської облдержадміністрації прапори сьогодні – на кожному вікні. Будівля Дніпропетровського державного театру опери та балету прикрашена двома гігантськими прапорами. Акцію також підтримали магазини і кав’ярні міста, розташувавши прапори у своїх вікнах та на вітринах.

"Над фортецею завжди височіє прапор. Наша фортеця – це Україна, і ми вважаємо, що сьогодні у кожному вікні має майорить Державний Прапор", – зазначив радник голови ОДА Борис Трейгерман.

Після святкових вихідних прапори, які висіли на вікнах, збиратимуть облдержадміністрації, звідки їх відправлять бійцям української армії до зони АТО. Планують, що жовто-блакитні прапори з Дніпропетровщини майорітимуть над звільненими містами та селищами Донбасу.

Крім того, напередодні свята жителям Дніпропетровщини було запропоновано придбати національну символіку в спеціалізованих торгівельних точках. Кошти, зібрані на акції, підуть до Фонду оборони країни – на придбання амуніції, медикаментів та приладів для українських військових у зоні АТО.

Реклама:

Головне сьогодні