Знову ця англійська — обираємо школу без стресу ℗

— 26 серпня 2014, 10:00

Незабаром розпочнеться навчальний рік, школярі, студенти та їхні батьки поринуть у турботи та організаційні моменти перших робочих тижнів. Для багатьох вкотре постане питання вивчення англійської мови, але знову бракуватиме часу на те, щоб обрати курси або школу. Фахівці ж радять не відкладати цей вибір на потім, щоб уникнути розчарування і стресу через втрачений час.

Розпочати вивчення англійської вже на початку осені реально, адже заняття у мовних школах починаються у середині вересня. Найближчі два тижні — найкращий час, щоб зорієнтуватися і не втрачати місяць чи навіть цілий семестр. Саме тому варто скористатися нагодою і відвідати Дні відкритих дверей, які спеціально для батьків і дітей влаштовують мовні школи. "Ми щороку проводимо такі заходи, щоб початок занять був максимально комфортним для учнів і батьків. Правильний підбір програми і вчасне вирішення усіх організаційних питань є вкрай важливі для психологічного стану учнів, швидкої адаптації та подальшого засвоєння матеріалу", — стверджує керівник навчальної частини мережі британських мовних шкіл DEC school Ольга Ковальова.

Британська мовна школа DEC school запрошує батьків та дітей шкільного віку на Дні відкритих дверей

30 серпня і 6 вересня у відділеннях на Оболоні, Осокорках і Печерську.

Під час заходів відвідувачі зможуть пройти тестування, отримати консультації про особливості і переваги програми DEC school та можливості вивчення англійської на мовних курсах за кордоном.

Зверніть увагу: перший день занять осіннього семестру у DEC school 15 вересня.

Реклама:

Головне сьогодні