Тест

Президент зустрівся з "активістами", які раніше поливали брудом волонтерів з "Родини. Майдан"

Як написав у своєму Facebook адвокат, член правління Центру допомоги постраждалим Майдану "Родина Майдан" Борис Даневич, президент серед інших зустрівся Миколою Кривовротом і Аллою Ландар, які кілька місяців займались створенням перешкод їхній ініціативі.

Зустріч президента. Фото зі сторінки у Facebook Святослава Цеголка. Серед активістів опинились і Алла Ландар та Микола Криворот

"… вчора Президент витратив час на зустріч із "активістами" після організованої ніби-то ними акції під АП і розповідав їм про те, що робить держава для допомоги воякам під Іловайськом. Тим часом, всі ці "активісти" чотири місяці надзвичайно активно займалися поливанням брудом і створенням неймовірних перешкод для діяльності ініціативи Родина Майдан, яка незважаючи на це здійснила виплати родинам Героїв Небесної Сотні і на лікування тяжко поранених на Майдані на суму понад 50М грн., практично щоденно відбиваючись від інформаційних атак, а також під постійними перевірками правоохоронних органів (всі з яких підтвердили повну законність діяльності ініціативи Родина Майдан)", - написав Борис Даневич.

"Із деструктивною "роботою" цих "активістів" стикнулися також волонтери Волонтерської сотні. Ще в 2010 році ці "активісти" чудово позували на фотографіях на заходах Партії Регіонів", додав Даневич і подав посилання на фото з сайту Печерської організації Партії Регоіонів, на якій розміщено фото Миколи Криворота і Анни Ландар з повідомленням, що "представники Партії Регіонів Анна Ландар і Микола Криворот які балотуватимуться в районну раду, відвідали школу №94".

За другим посиланням у повідомленні печерського осередку Партії регіонів значиться, "Вручали (ветеранам - ред.) премії найактивніші члени Печерської організації Партії регіонів Алла Ландар та Микола Криворот".

Як відомо, у квітні довкола ініціативи "Родина. Майдан" виник скандал, у зв’язку з яким його активісти виступили з заявою на ім’я прем’єр-міністра, у якій просили захистити від наїздів.

Адже до цього Микола Криворот з однодумцями подали в УБОЗ заяву про перевірку діяльності фонду Громади "Приірпіння", на рахунки якого надходили благодійні пожертви родинам "Небесної сотні".

[L]30 липня кримінальне впровадження проти фонду Громади Приірпіння закрито за відсутності події злочину.

Раніше, 24 червня, Фонд Громади Приіпріння подав заяву до суду про захист ділової репутації, зазначається на сайті "Родини. Майдан". Серед відповідачів – значаться у тому числі Микола криворот та Алла Ландар.

Родина Майдан" з'явилася 22-го лютого 2014-го року, з ціллю допомогти постраждалим на Євромайдані.

Українська правда. Життя