Тест

Жінка витратила понад $50 тисяч, щоби стати схожою на ляльку з секс-шопу

На думку 30-річної жінки та її бойфренда, котрий частково про спонсорував її перетворення, тепер вона – справжня секс-бомба.

Про це пише The Daily Mail.

Як розповідає Вайлд, виглядати як надувна секс-іграшка вона мріяла ще тоді, коли не знала про існування пластичної хірургії.

"Мені подобалося, як виглядали ляльки, які вони були сексуальні. Такі яскраві та зухвалі. У мене в голові була така фантазія", - ділиться білявка.

Ставши моделлю, Вікторія почала відкладати гроші на операції, а в 25 років зустріла свого нинішнього бойфренда, італійського бізнесмена Сімона, котрий допоміг їй здійснити мрію.

"Сімон – успішний бізнесмен, і йому теж подобаються секс-бомби, пластиковий вигляд. Він запропонував мені фінансову допомогу та дав мені мотивацію досягти моєї мети", - каже Вікторія.

Для початку Вайлд збільшила груди до розміру 32G. Потім взялася за ніс та інше.

"Тепер я почуваюся щасливішою та більш упевненою в собі, ніж раніше. Сімонові подобається мій образ секс-ляльки. Тепер я – секс-бомба. Люди дивляться на мене на вулиці, чоловіки від мене в повному захваті. Сімон пишається тим, скільки уваги я привертаю", - хвалиться вона.

Зі слів Вайлд, зміна зовнішності пішла лише на користь її модельній кар’єрі. Вона не планує зупинятися на досягнутому. Вікторія хоче вставити імпланти в сідниці та зробити груди ще більшими.