В уанеті запустили інтернет-хронологію захоплення Криму

— 23 вересня 2014, 10:30

Хроніка поділена на дві частини, пише AIN.ua. Перша коротенько розповідає історію Криму, починаючи з XII століття до нашої ери і до 1991 року, коли Україна відокремилася від СРСР. Друга частина в деталях оповідає про подробиці незаконного захоплення півострова РФ.

Інтернет-проект розповідає не тільки історію Криму, але і розглядає проблеми його корінного населення, стан інфраструктури, політичну, економічну та міжнародно-правову ситуацію навколо півострова.

"Нам важливо показати просто факти, і нехай читачі самі дають оцінки і роблять висновки", - розповів виданню MediaSapiens експерт "Майдану закордонних справ" Юрій Смілянський. Всі текстові матеріали підкріплені посиланнями на офіційні джерела інформації.

Останнім записом в хронології Криму стало 18 серпня 2014 - день, коли за участь у захопленні Криму президент Путін розпорядився нагородити орденом Псковську десантну дивізію НД РФ. Але це не все і, ймовірно, сайт буде доповнюватися.

"Історія не закінчена. Вона триває. Позитивні зміни в Україні обов'язково призведе до повернення Криму! Крим - це Україна!", - йдеться в описанні проекту.

Реклама:

Головне сьогодні