До Всесвітнього дня туризму — як стати керуючим готелем, рестораном чи турагенцією ℗

— 26 вересня 2014, 10:00

27 вересня відзначають Всесвітній день туризму, і цього року він буде присвячений розвитку громад
та можливостей для людей. За даними Всесвітньої туристської організації UNWTO темпи зростання міжнародного туризму у першому півріччі 2014 року склали 5%. Туризм — не лише хобі мільйонів, а й потужна галузь економіки, яка забезпечує велику кількість робочих місць, і основне джерело доходів для багатьох країн.

"Гостинність — це передусім сервіс, професіоналізм кадрів та високооплачувані спеціальності у будь-якій країні світу. Найкращими навчальними закладами у галузі міжнародної гостинності вважаються вищі школи Швейцарії. Лідером напрямку є Swiss Education Group, яка забезпечує підготовку фахівців перспективних спеціалізацій готельно-ресторанної справи, керівників туристичної і курортної сфери. Студенти отримують усю необхідну теоретичну базу та найбільш актуальні практичні навички для майбутньої роботі. Вони навчаються в реальних умовах функціонування готелів та ресторанів у найбільш мальовничих місцях світу, в атмосфері вишуканості і взірцевого обслуговування", — коментує Олена Барильська, керівник відділу вищої освіти міжнародної освітньої агенції DEC education.

Експерт зауважує, що группа SEG здійснює набір до своїх навчальних закладів чотири рази на рік. Найближчий набір проходить до кінця листопада 2014 року. Якщо вчасно звернутися до консультантів DEC education, то можна розпочати навчання у Швейцарії вже у квітні 2015 року!

DEC education є офіційним представником групи SEG в Україні і займається усім спектром питань з вступу та навчання. Фахівці агенції запропонують майбутнім студентам та їхнім батькам понад 25 програм бакалавріату (BA) у галузі організації готельних служб, івент-менеджменту, кулінарії, а також отримання ступеня бакалавра ділового адміністрування (BBA) з управління готельно-ресторанною та курортною галузями або програми післядипломної освіти і магістратури (MA, MSc, MIB).

Запис на безкоштовні консультації:

(044) 390-76-24,

онлайн-звернення,

адреса агенції DEC education: Київ, вул. Підвисоцького, 16 (м. Дружби Народів)

Swiss Education Group

П'ять вищих шкіл Swiss Education Group є лідерами у царині підготовки менеджерів для індустрії міжнародної гостинності — готелів, ресторанів, курортів, авіаліній, круїзних лайнерів і розважально-ігрових закладів. Школи SEG із понад 30-річним досвідом навчають студентів за передовими стандартами, прищеплюючи їм професійну гнучкість і здатність миттєвого входження в повсякденне ділове середовище — саме це сьогодні вимагають імениті роботодавці: Hilton, Hyatt, Mariott, Shangri-La тощо.

DEC education

DEC education — провідна освітня агенція Східної Європи, лауреат престижної галузевої премії Star Agency Eastern Europe (2008), з 2009 до 2014 року щорічно входить до ТОП-5 найкращих освітніх агенцій Східної Європи. Компанія заснована в 1999 році і нині є найбільшою освітньою агенцією України та Молдови, де офіційно представляє понад 800 шкіл, коледжів і університетів з усього світу.

Реклама:

Головне сьогодні