Йде реєстрація на осінній лекторій акторської майстерності та публічного виступу

Вільна Школа Акторської Майстерності з 18 по 21 вересня 2014 року в Києві проведе інтенсивний курс з акторської майстерності та публічного виступу. Програма складається з майстер-класів та лекцій і розрахована на широку аудиторію.

Курс Вільної Школи Акторської Майстерності за чотири дні допоможе розкрити творчий потенціал, розвинути увагу та уяву, навчить імпровізувати в незапланованих ситуаціях в житті та на сцені, вільно спілкуватися, відчувати себе спокійно і впевнено перед аудиторією і відеокамерою.

Отримані знання будуть корисні тим, хто хоче приміряти на себе роль актора, більше дізнатися про театральне мистецтво, бажає успішно виступати публічно і просто вміти бути розкутим, навчитися управляти своїм настроєм. Адже, акторські техніки необхідні не тільки для артистів, а й для зовсім різних сфер діяльності пов'язаних з комунікацією. Успішні переговори, продажі, презентації та публічні виступи вимагають основних знань і умінь з акторської майстерності.

Викладачі з публічних виступів Тетяна Кобзар та Віктор Кручина поділяться майстерністю красномовства, основними поняттями і принципами риторики. Про те, хто такі публічні люди та як позбавлятися від страху публічних виступів, розповість відомий телеведучий, журналіст і актор Микола Вересень.

З лекціями з акторської майстерності виступлять режисери та актори, серед яких україно-німецький режисер Андрій Крітенко, режисер Сергій Проскурня, актори театру і кіно Олег Прімогенов, Сергій Калантай, Наталія Бузько, Остап Ступка, Володимир Горянський та інші.

Для вступу заповніть реєстраційну форму на сайті школи http://krot-theater.com/school

Дати курсу: 18 вересня - 21 вересня 2014 року

Місце проведення: Часопис, вул. Льва Толстого, 3

Вартість: 1 600 гривень за весь курс. Вступ за електронними анкетами до 17 вересня 2014 року

Зверніть увагу, додатково до вартості навчання сплачується перебування у просторі. Це сто гривень на день. В цю суму входить чай/кава, печиво, тости у безлімітній кількості.

Дні занять: четверг-неділя з 9.00 до 21.00


Контактна інформація: координатор Вільної школи акторської майстерності Любов Скірко ([email protected]) +38 (044) 229 01 12, +38 (094) 829 01 12

Офіційна сторінка в facebook в vk, сайт школи krot-theater.com/school

Викладачі лекторію:

Андрій Крітенко - україно-німецький театральний вільний режисер. Розповість про режисерську роботу, сценічний та внутрішній монологи актора, а також про систему Станіславського.

Олег Прімогенов - актор театру та кіно. Проведе заняття з роботи актора над роллю, вивчення героя, методики роботи над театральними етюдами, м'язовою свободою.

Сергій Калантай - актор театру та кіно. Розповість про вміння імпровізувати, діяти та створювати текст в незапланованих ситуаціях, про головні принципи системи Михайла Чехова, а також покаже як працювати з голосом та дикцією.

Микола Вересень - журналіст, теле- та радіоведучий, актор. Поділиться досвідом як боротися зі страхом сцени і публіки, розкаже про публічні комунікації та специфіку роботи тележурналіста та ведучого.

Сергій Проскурня - театральний режисер та продюсер, радник міністра культури України. Розповість про актуальний сучасний український театр, його героїв та ворогів.

Остап Ступка - народний артист України. Актор театру і кіно. Розкаже про складові тексту, підтекст, інформацію, що прямо словами не сказана, а та, що мається на увазі автором.

Наталія Бузько - заслужена артистка України. Актриса театру і кіно. Проведе заняття з пантоміми, розповість про мову тіла, а також про творче мислення, методики розвитку уяви.

Володимир Горянський - народний артист України. Актор театру і кіно. Поділиться знаннями про те, як контролювати свій настрій і емоційний стан за допомогою емоційної пам'яті.

Тетяна Кобзар - актриса театру і кіно, театральний педагог. Проведе практичні прийоми для тренування мовного аппарату, розповість про закони мовлення, ази красномовства і риторики.

Кручина Вiктор - театральний режисер, актор театру і кіно. Поділиться досвідом як говорити переконливо, тримати аудиторію, слухати і чути.

Капорин Євген - актор театру і кіно. Розкаже як відкрити свій потенціал, про перше спілкування з режисером, партнером і перші етюди.

Дмитро Суржиков – актор театру і кіно. Розповість про безпосередню взаємодію актора і глядача, сценічну увагу та вплив реакцій залу на творчу увагу актора.


Веб-сайт: http://krot-theater.com/school
Захід в ВК: http://vk.com/free_actor_school_2
Захід в ФБ: https://www.facebook.com/events/512297125536964/

Реклама:

Головне сьогодні