Експерт: батьки українських школярів усе частіше обирають престижну середню освіту у США ℗

— 23 жовтня 2014, 12:30

В українських тінейджерів є усі шанси вступити до престижних американських шкіл-пансіонів Meritas і розпочати навчання у січні 2015 року. Ці можливості реальні за умови подачі пакету документів до 17 листопада.

"Найближчі тижні є вирішальними для подачі документів на вступ до приватних шкіл провідної американської мережі Meritas. Це унікальний момент, коли ще є час підготуватися та отримати візу, а вже взимку відвідувати заняття, наприклад, на Манхеттені і зробити перший крок до мрії про кар’єру банкіра чи фінансиста. Ці заклади є визнаними лідерами з підготовки до вступу до найбільш рейтингових університетів за різними напрямками, саме тому батьки українських школярів усе частіше обирають престижну середню освіту у США", — стверджує керівник відділу середньої та вищої освіти міжнародної агенції DEC education Олена Барильська.

Школи-пансіони Meritas мають потужну навчальну та технічну базу, єдиний навчальний план, унікальний персоналізований підхід до програми з можливістю обирати систему навчання у старших класах, забезпечують якісну академічну та мовну підготовку, прекрасні умови для занять спортом, а також широкий вибір позакласної діяльності: від соціальних до мистецьких проектів.

В американських школах-пансіонах документи приймають упродовж року, однак варто орієнтуватися на дві основні хвилі початку занять: у вересні та січні. Експерти вкотре радять чітко визначитися з термінами подачі і врахувати те, що бажаючі почати навчання у США у вересні наступного року повинні підготувати усе до подання документів навесні 2015 року. Офіційний представник мережі приватних шкіл Meritas в Україні — міжнародна освітня агенція DEC education. Фахівці агенції допоможуть обрати школу та програму відповідно до побажань батьків та дітей, з урахуванням усіх деталей оформлення документів, візи та вимог навчального закладу. Запис на безкоштовну консультацію за телефоном (044) 390-76-24.

The Meritas Family of Schools — міжнародне об’єднання десяти підготовчих шкіл США, Мексики, Швейцарії, Китаю з понад 11 500 учнями. Шість шкіл Meritas знаходяться у США, і завдяки інтегрованим до навчального плану програмам AP та IB молодь має можливість вступати до престижних університетів США та інших країн.

DEC education

DEC education — провідна освітня агенція Східної Європи, лауреат престижної галузевої премії Star Agency Eastern Europe (2008), з 2009 до 2014 року щороку входить до ТОП-5 найкращих освітніх агенцій Східної Європи. Компанія заснована в 1999 році і нині є найбільшою освітньою агенцією України та Молдови, де офіційно представляє понад 800 шкіл, коледжів і університетів з усього світу.

Реклама:

Головне сьогодні