В Україну продовжує надходити арктичне повітря

— 23 жовтня 2014, 12:54

Велика частина країни опиниться в зоні впливу активних атмосферних фронтів, а погоду півночі і північного сходу вже почне визначати гребінь антициклону з центром поблизу Санкт-Петербурга.

Як повідомляє Укргідрометцентр, який цитує Інтерфакс, у північних, Волинській, Рівненській, Полтавській, Харківській, Луганській областях холодна без істотних опадів погода з температурою вночі 3-9 ° морозу, вдень 0-4 ° морозу.

На решті території складні погодні умови: дощ з переходом (крім Криму та півдня Одеської області) в мокрий сніг, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах (крім крайнього півдня) місцями ожеледиця. Температура протягом доби від 3 ° тепла до 3 ° морозу, на Закарпатті та на півдні Одеської області 3-8 ° тепла; в Криму вночі 7-12 ° тепла, вдень 11-16 °.

У Києві - холодна без істотних опадів погода з температурою вночі 4-6 ° морозу, вдень 0-2 ° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 24 жовтня найвища температура була +22,8 у 1989р., Найнижча -5 в 1920р.

На 25 жовтня синоптики прогнозують погоду в цілому без опадів, лише вночі на Закарпатті та Прикарпатті невеликий, у південній частині помірний мокрий сніг (в Криму з дощем), місцями ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця.

Температура вночі 3-8 ° морозу, на півночі Лівобережжя до 12 ° морозу, вдень від 2 ° морозу до 3 ° тепла, на крайньому заході та півдні країни 1-6 ° тепла; на Закарпатті вночі 0-5 ° тепла, вдень 7-12 °; в Криму вночі та вдень 2-8 ° тепла.

У Києві збережеться холодна без опадів погода з температурою вночі 6-8 ° морозу, вдень 0-2 ° тепла.

Реклама:

Головне сьогодні