Престижні швейцарські виші забезпечують можливості працевлаштування ℗

— 28 жовтня 2014, 10:00

Українські студенти та їхні батьки усе частіше обирають престижну швейцарську освіту як оптимальну інвестицію, оскільки разом із вступом до університетів вони автоматично отримують перепустку у професійне життя з найкращими можливостями працевлаштування. Вже піж час навчання студенти проходять оплачуване стажування та отримують усі шанси знайти роботу.

Це вагома перевага західної освіти, зокрема, швейцарської. Одним із яскравих її прикладів є вищі школи Swiss Education Group з підготовки фахівців з міжнародної гостинності — однієї з найбільш динамічних галузей світової економіки. "Сучасна молодь робить ставку на перспективні напрямки з гарантією швидкого працевлаштування, а галузь HoReCa у цьому сенсі найбільш сприятлива. Вона стрімко розвивається та охоплює сотні вузьких спеціалізацій, і якщо розпосати підготовку зараз, то вивчати, наприклад, готельну справу у Швейцарії можна вже з вересня 2015 року", — стверджує Олена Барильська, керівник відділу вищої та середньої освіти міжнародної агенції DEC education.

20-21 жовтня у швейцарському Монтрьо відбувся 12-й Міжнародний форум роботодавців у галузі гостинності. Цей найбільший галузевий захід двічі на рік влаштовує Швейцарсько освітня група SEG, щоб допомогти своїм студентам зробити перші кроки у професійній кар’єрі. Цього року близько двохсот представників 72 компаній світового рівня спеціально прибули на форум, щоб знайти найкращих талановитих студентів, які у майбутньому приєднаються до їхніх команд. На заході відбулися спеціалізовані круглі столи та співбесіди із студентами шкіл гостинності, готельно-ресторанної справи та кулінарного мистецтва SEG. Швейцарська освітня група є світовим лідером з практичної підготовки фахівців HoReCa, саме тому провідні мережі готелів, ресторанів і курортів шукають свій персонал на Міжнародному форумі роботодавців.

Можливість працевлаштування та оплачуване стажування у найкращих закладах світу, досвід та інновації — це гарантовані переваги SEG, якими можуть скористатися студенти з різних країн. Безпосередньо від роботодавців-гігантів галузі майбутні фахівці дізнаються про вимоги у цій сфері, вчаться діяти в умовах жорсткої конкуренції. "На форумі я спілкувався з багатьма студентами з України, Східної Європи, їх дійсно надихнули співбесіди, що відбулися у рамках заходу, а також доступні можливості. Відвідування Міжнародного форуму роботодавців може стати першим важливим кроком у їхній майбутній професійній кар’єрі та у житті", — ділиться враженнями Горан Йорданов, старший регіональний менеджер Швейцарської освітньої групи.

Офіційний представник Swiss Education Group в Україні — міжнародна освітня агенція DEC education. Її фахівці нададуть вичерпну інформацію та кваліфіковану підтримку у виборі програм навчання, вступі та подальшій кар’єрі у галузі міжнародної гостинності. Запис на безкоштовну консультацію за телефоном (044) 390-76-24.

Реклама:

Головне сьогодні