Чоботяр з ДЦП, який утримує двох батьків-інвалідів, відправив на фронт буржуйку

— 17 листопада 2014, 12:27

Його батько – інвалід першої групи. Він не може ані ходити, ані сидіти. Мати Ольга – інвалід 2-ї групи. Пересувається на візку.

Попри фінансову скруту та постійну потребу в медикаментах Близнюки віддали доволі дорогу річ, пише сайт "Громада Святошино".

"Пічку ми купували за 1500 грн. декілька років тому, бо дуже боялися відключення опалення та газу. Довго збирали на неї кошти. Але сьогодні не змогли лишитись осторонь біди", – розповідає Ольга Близнюк.

"Я не можу спокійно дивитися новини. Так шкода наших хлопчиків. Весь час плачу, коли дітей вбивають. Ми у тилу – все переживемо. Головне, щоб наш діти у безпеці були здорові. Нам нічого непотрібно. Ми вже прожили 70 років. Хочемо допомогти якось нашим героям. Повертайтесь наші дорогенькі воїни живими та неушкодженими. Молюся про вас кожного дня," – зітхає жінка.

Передова отримала передачу від інвалідів. Хлопці на фото попросили не показувати їхніх облич.

Ця пічка-"буржуйка" може не лише зігріти. На ній можна приготувати їжу, бо тут є конфорки.

Якщо ви – киянин і живете поблизу Святошино, ви можете по можливості допомогти родині хоча б тим, що здавати ремонтувати чоботареві Сергію своє взуття.

Хлопець через те, що батьки дуже хворі, працює вдома і замовлення приймає за номером +38 063 700 01 21. (Борщагівка. вул. Василя Кучера д .4. кв. 2.)

Реклама:

Головне сьогодні