Зимові канікули школярів і студентів цього року відбудуться за європейськими стандартами ℗

В Україні розпочинається новий освітній проект для старшокласників і студентів — професійна лабораторія підготовки до навчання за кордоном DEC UniLab. Такий формат зимового студентського табору для пізнавальних канікул у Карпатах розробили фахівці провідної міжнародної освітньої агенції DEC education.

Перші зміни відбудуться з 20 по 30 січня та з 1 по 11 лютого. Десятиденна канікулярна програма поєднує заняття з англійської мови, активне зимове дозвілля, риторику, серію тренінгів з особистісного росту та елементи профорієнтації.

Викладачі та тренери DEC UniLab — кваліфіковані фахівці-носії мови, успішні бізнесмени, випускники Кембриджу, Сорбонни та інших престижних університетів світового рівня.

Попит на закордонну освіту стабільно зростає, однак панує думка, що важливо лише добре скласти необхідні тести на знання іноземної мови. Насправді, існує ще цілий пласт знань та особливостей, які потрібні для того, щоб дійсно якісно підготуватися до навчання за кордоном. "На додачу до власне високого балу за TOEFL чи IELTS, абітурієнти потребують володіння спеціальним університетським словниковим запасом, розуміння базових принципів іншої системи освіти щодо написання наукових робіт, ставлення до творчості і плагіату, суті критичного мислення. Для того, щоб забезпечити саме такі освітні потреби молоді, ми і створили DEC UniLab як новий для України формат на базі зимового студентського табору у Карпатах. До того ж, це можливість максимально ефективно скористатися власним часом на канікулах", — розповідає керівник проекту Ірина Зарецька.

Старшокласники та студенти отримують унікальну можливість дізнатися про практичний досвід навчання і роботи за кордоном, побудову успішної міжнародної кар’єри, про все, що для цього необхідне. Спеціальний курс з риторики та дебатів проведуть професіонали європейського рівня: молодь отримає практичні навички переконання, ведення перемовин, дискусій, публічних виступів. Авторські тренінги "Успіхологія" допоможуть розібратися у власних пріоритетах, талантах і цілях. На додачу до освітньої модульної програми щоденний розклад включає активне дозвілля: спорт, творчість, вечірки та інтелектуальні розваги.

Варто зауважити, що цей новий проект агенції DEC education є своєрідним продовженням популярного освітнього табору DEC camp, який компанія започаткувала у 2009 році. Цей англомовний табір вже став улюбленим місцем активних пізнавальних канікул для сотень дітей і підлітків з різних куточків України. DEC camp — це аналог європейських мовних таборів, де спілкуються англійською, відкривають і розвивають таланти, отримують нові навички у творчості і спорті. Зимова зміна відбудеться з 5 по 17 січня. Продаж путівок вже розпочався.

Цього року зимові DEC camp і DEC UniLab проводяться на сучасній базі у с. Славське Льівської області у мальовничих Карпатах.

Детальніше про зимові табори та бронювання путівок можна дізнатися за телефонами +38 (066) 310-48-53, (044) 390-76-24 або на запит електронною поштою [email protected]

Реклама:

Головне сьогодні