Чоловіків змусили відчути, що таке пологи. Відео

— 5 листопада 2014, 13:25

Експеримент провели в одній із лікарень міста Цзинань якраз на День матері. Його показували в ефірі китайського телешоу. Більшість учасників на цей момент мали вагітних дружин або подруг.

Про це пише The Daily Mail.

Як пояснили представники лікарні, метою експерименту було донести до майбутніх татусів, як сильно мучиться жінка під час пологів, змусити їх відчути повагу до того, через що вона проходить.

До животів учасників під'єднали електроди. Електричні імпульси змушували черевні м'язи скорочуватися, створюючи больові відчуття, подібні до тих, що бувають при переймах.

"Моя дружина народить за три місяці, і ми посварилися, коли я сказав їй не здіймати навколо цього таку бучу… Коли вона дізналася про цей проект, то сказала мені, що я мушу на нього записатися, отже, тепер я знаю, що воно таке", - розповів CEN 29-річний Гуань Ляо.

"Мушу визнати, мені було цікаво, і якщо вона справді проходить через таке саме, що відчув я, маю сказати, моє ставлення змінилося… Це було справді неймовірно боляче, але я відчував це протягом кількох хвилин. Якби таке тривало годинами, я не знаю, чи зміг би витерпіти", - зізнався чоловік.

Під час випробування експериментатори вимірювали рівень болю, що його відчували 20 добровольців. Їхнім завданням було витримати від 50 до 500 одиниць. Не всім учасникам вдалося дійти до кінця, і не у всіх вийшло стримати крики та сльози.

Фото з сайту The Daily Mail, відео з YouTube

Реклама:

Головне сьогодні