Тест

8 ознак того, що ваш шлюб був приречений від початку

Багато факторів впливають на пару, і стосунки - це взагалі не просто, пише видання The Huffington Post. Багато чинників уже були визначені до того, як ви одружилися.

Видання пропонує подивитися на 8 ознак того, що шлюб не триватиме довго:

1. У вас були фінансові розбіжності ще на ранній стадії стосунків

Якщо ви починаєте сперечатися про гроші у ваш медовий місяць, ви, ймовірно, не будете жити довго і щасливо. Такими є дані дослідження вчених в Університеті штату Канзас. Дослідники виявили, що сварки через гроші на ранній стадії у стосунках є "провісником до розлучення".

2. Ви одружилися надто швидко

Дослідження, проведене в Університеті Еморі виявило, що рівень розлучень пов'язаний з довжиною терміну, протягом якого парочка зустрічалася до шлюбу. Пара, яка зустрічається протягом трьох років на 39 відсотків має менше шансів розлучилися, на відміну від тих пар, які разом менше ніж один рік.

3. У вас різні "випивальні" звички

Дослідження Університету Буффало виявило, що найбільше шансів на розлучення мають ті пари, де один із партнерів пияка. Проте цього ж самого не можна сказати про ті пари, де пиячать обоє партнерів..

4. Ви або ваш партнер хоче укласти шлюбну угоду

Фінансова щедрість між подружжям - сильний індикатор сімейного задоволення, а бажання підписати контракт, як правило, - це корисливість.

Як зазначає експерт Бредфорд Вілкокс у The New York Times, подружні пари, які об'єднують ресурси, є більш щасливими і мають стабільніший шлюб. Пари, які не поділяють банківські рахунки на 145% найімовірніше, врешті-решт, розлучаться.

5. У вас було пишне весілля

Дослідження університету Еморі стверджує, що подружні пари які мали занадто дороге весілля, мають більше шансів "розбігтися". Жінки із "весільним рахунком" у 20 тис. доларів в 3,5 рази більше ризикують розлучитися ніж жінки із весіллям, вартістю 5 та 10 тис. доларів.

6. Хтось серед ваших друзів чи родини розлучений

Дослідження, опубліковане у журналі "Social Forces" стверджує, що розлучення може працювати як "соціальна зараза", поширюючись серед друзів та членів родини. Якщо хтось серед вашої мережі друзів чи у родині розлучився, ваші шанси на розлучення збільшуються на 75%.

7. У вас значна різниця у віці

Те саме дослідження у Еморі виявило, що подружжя зі значною різницею у віці, набагато більш імовірно, розлучаться.

8. Ви були занадто молоді, коли взяли шлюб

Дослідження в рамках "Національного шлюбного проекту" підтверджує те, що пари, які одружуються в пізньому підлітковому віці і на початку двадцятих років, розлучаться швидше, ніж ті, хто одружився пізніше.