Цими вихідними до Києва завітають представники понад 50 престижних закордонних навчальних закладів

— 26 січня 2015, 09:00

31 січня та 1 лютого столицю відвідають представники понад 50 престижних шкіл-пансіонів, мовних центрів та коледжів Західної Європи, Канади та США. Вони прибувають на міжнародну спеціалізовану виставку— "ОСВІТНІЙ WEEKEND. Приватні школи та канікули за кордоном" , яку організовує провідна освітня агенція DEC education в готелі Fairmont.

DEC education запрошує зробити крок назустріч освіті за кордоном. Атестат чи диплом міжнародного зразка дасть дитині справжню путівку до життя: якісна освіта дозволить розширити горизонти, стати самостійною і забезпечує безліч можливостей для кар’єри і різних куточках світу, — упевнені організатори заходу. Тільки на спеціалізованій виставці "ОСВІТНІЙ WEEKEND. Приватні школи та канікули за кордоном" відвідувачі зможуть отримати вичерпні консультації провідних фахівців з міжнародної освіти. Для зустрічі з батьками українських школярів приїдуть представники всесвітньо відомих приватних шкіл Alexanders College, Box Hill School, Cardiff Sixth Form College, Institut auf dem Rosenberg, Institut Monte Rosa; мовних центрів — Bell, Living Learning English, Kaplan International English, St. Giles International, Altitude International Camps та інших навчальних закладів.

Крім того, організатори та учасники підготували спеціальні пропозиції, які дозволять батькам не лише заощадити на навчальних програмах, а й виграти безкоштовні подорожі на канікули до Великої Британії та США.

Виставка від агенції DEC education — це велика сімейна подія, яка відбувається лише раз на рік. Для зручності сімейного відвідування передбачена робота дитячої ігрової кімнати. Завітайте на вікенд та дізнайтеся про можливості отримання якісної західної освіти — першого кроку до успішного і перспективного майбутнього.

Реклама:

Головне сьогодні