Тест

Київ готується прийняти вікенд зарубіжної освіти

Цими вихідними у Києві відбудеться захід за участі 50 престижних приватних шкіл, мовних центрів і коледжів Великої Британії, Швейцарії, Канади, Нідерландів, США та інших країн. Мета заходу — допомогти українцям обрати для своїх дітей найкращі варіанти освітніх програм за кордоном.

Виставка "ОСВІТНІЙ WEEKEND. Приватні школи та канікули за кордоном" відбудеться 31 січня та 1 лютого з 12:00 до 17:00 в готелі Fairmont (вул. Набережно-Хрещатицька, 1). Вхід безкоштовний, необхідна попередня реєстрація на сайті організатора — міжнародної освітньої агенції DEC education. Ця спеціалізована виставка присвячена програмам середньої освіти та мовних курсів за кордоном на 2015 і 2016 роки, а також підготовці до вступу до університетів.

Українці продовжують активно цікавитися середньою та вищою освітою за кордоном, намагаються забезпечити дітям можливості вивчати іноземні мови і відвідувати різні країни світу. Водночас престижні навчальні заклади Європи, США, Канади чекають на учнів і студентів з України та пропонують спеціальні умови і знижки. Зокрема, на відвідувачів виставки "ОСВІТНІЙ WEEKEND. Приватні школи та канікули за кордоном" чекають спеціальні пропозиції від навчальних закладів-учасників.

"Ми запрошуємо на виставку батьків, які прагнуть дати своїм дітям престижну якісну міжнародну освіту та готові інвестувати у їхнє майбутнє. Ми постійно працюємо над пошуком найкращих можливостей міжнародної освіти, які сьогодні стають актуальними, як ніколи", — говорить директор агенції DEC education Наталія Тарченко. Європейський та американський підходи до навчання максимально розкривають потенціал школярів і студентів, забезпечують акутальні знання і розвивають необхідні для сучасних умов навички, які українська молодь зможе застосовувати у майбутньому для розбудови європейської держави та впровадження високих стандартів життя", - додає Наталія.

З якого віку варто відпускати дітей на навчання за кордон? Як до цього готуватися? З чого починати підготовку до середньої та вищої освіти в інших країнах? Який обсяг інвестицій? У якій школі підлітку буде найбільш комфортно? Відповіді на ці та інші запитання допоможуть знайти експерти консультаційного центру. У рамках виставки відбудуться тематичні семінари та презентації від представників навчальних закладів та експертів агенції DEC education.

Для зустрічі з батьками українських школярів приїдуть представники всесвітньо відомих приватних шкіл Alexanders College, Box Hill School, Cardiff Sixth Form College, Institut auf dem Rosenberg, Institut Monte Rosa; мовних центрів — Bell, Living Learning English, Kaplan International English, St. Giles International, Altitude International Camps та інших навчальних закладів. Окрім програм середньої освіти, на заході будуть представлені найкращі пропозиції канікулярних програм та програм підготовки до вступу у престижні виші різних країн світу.

Для зручності родинного відвідування на заході працюватиме дитяча ігрова кімната.

Додаткова інформація за телефоном агенції DEC education: (044) 390-76-24.