Волонтери міністерства оборони займуться закупівлею бронетехніки, тепловізорів і сучасних засобів зв'язку

— 15 березня 2015, 01:59

"Відбулася презентація президенту 6 системних реформ міністерства оборони", - написала на фейсбук сторінці знаменитий волонтер Тетяна Ричкова.

Реформи здійснюватимуться за шістьма напрямками: департамент закупівель, стандарти речового забезпечення, впровадження електронних торгів в роботі міністерства, реформування продовольчого забезпечення, введення логістики відповідно до стандартів НАТО та житлове забезпечення військовослужбовців.

Для реалізації реформ необхідно внести зміни в законодавство. Волонтери вже підготували 30 законопроектів і сподіваються на пріоритетний розгляд Верховною радою.

"Президент підтримує всі напрями реформ і готовий надавати підтримку щодо зміни законодавчого поля",- пише волонтер Давид Арахамія.

Волонтер зазначає, що президент залишився задоволений суттю реформ, розроблених "Волонтерським десантом".
Давид Арахамія зазначає, що президент прийняв рішення про розширення повноважень волонтерів. Він підтримує ідею створення "Волонтерського десанту" у Генеральному штабі, підключенні волонтерів до реалізації військових замовлень, закупівелі бронетехніки, тепловізорів, оптики, безпілотників і сучасних засобів зв'язку.

Також президент пообіцяв залучити волонтерів до діяльності державного концерну "Укроборонпром" з метою підвищення ефективності роботи.

За словами відомого волонтера і радника президента Юрія Бірюкова, курирувати "Волонтерський десант" у Генеральному штабі буде Тетяна Ричкова.

Реклама:

Головне сьогодні