"Пишаюся своїм тілом та ношу бікіні" – пост багатодітної матусі став хітом соцмереж. Фото

— 26 березня 2015, 17:59

Блогерка виклала знімок, на якому вона, усміхнена, позує в бікіні на пляжі. У коментарях деякі жінки почали постити й власні фото, перестаючи соромитися своєї неідеальності.

Про це пише The Huffington Post.

"У мене є розтяжки, і я ношу бікіні. У мене живіт, який назавжди залишиться в’ялим, бо виносив трьох великих малюків, і я ношу бікіні. Мій пуп відвислий (раніше я не знала, що таке можливо!!), і я ношу бікіні. Я ношу бікіні, бо я пишаюся цим тілом та кожним слідом на ньому. Ці сліди доводять, що я мала щастя виносити моїх діток, а в’ялий живіт – що я тяжко працювала, щоби скинути стільки ваги, скільки зможу", - написала Рейчел.

"Я ношу бікіні, бо єдиний чоловік, чия думка для мене важлива, знає, через що я пройшла, щоби так виглядати. Цей самий чоловік каже, що він ніколи не бачив нічого сексуальнішого за моє тіло, зі слідами на ньому та всім іншим. Це не шрами, леді, це відзнаки, і ви їх заслужили. Несіть це тіло з гордістю!", - додала вона.

Холліс дуже радіє, що їй вдалося своїм постом підбадьорити багатьох матусь. Те, що він набув такої популярності, допомогло їй зрозуміти, наскільки жінкам хочеться правди та щирості в соцмедіа.

"Правда дає нам відчуття того, що ми не самотні… правда змушує нас подумати: "Я теж! Я відчуваю те саме!", - поділилася Рейчел.

Фото з Facebook та Instagram Рейчел Холліс

Реклама:

Головне сьогодні