Правозахисниця: СБУ публікує дані тих, хто подається на отримання попусків до Сектора А і С. Фото

— 26 березня 2015, 18:04

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Markian Lubkivskyi, Наливайченко, Валентин Александрович, можете разъяснить несколько моментов, пока не пришлось снова о...

Posted by Олександра Дворецька on 26 Март 2015 г.

Вона зокрема пише, що на сайті СБУ, зазначені адреси для подання документів на отримання пропуску в Секторі С, Артемівську - [email protected].

При цьому інформація, яка розповсюджується в Артемівську - [email protected].

"У вас хтось збирає персональні дані на адреси, які не потрапляють в СБУ, оформлять чи цим людям перепустку? Куди правильно подавати документи, на адресу, вказану на сайті СБУ або на пункті видачі перепусток", - запитує вона.

Та ще гірше, що на фото, яке розповсюджується в Артемівську, вказане посилання на відкриті джерела в Google plus, де співробітники СБУ публікують персональні дані тих, хто подає документи на отримання пропуску.

"При цьому пропуски будуть готові 31-го березня і ці люди наразі перебувають на території, що контролюється терористами. Не можна кричати про безпеку і вводити пропускну систему, якщо ви не можете її забезпечити. Навіть логістично. Вчора підірвався автобус через відсутність пропусків, люди їхали в об'їзд блок-постів. А ось з такою системою, я не впевнена, що безпечніше буде подавати документи в СБУ, яка публікує мої дані на свій розсуд у відкритих джерелах", - бідкається вона.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні