Тест

Подарунки на 8 березня: про що мріють жінки насправді?

Минулого року вони провели незалежне опитування серед 2 тисяч респондентів із різних куточків України. Виявилось, що майже половина чоловіків не знають, що подарувати жінці, тож відкладають вирішення цієї проблеми безпосередньо на день святкування 8 березня. Так, наприклад, 38% опитуваних чоловіків обмежуються лише квітами, 12% купують побутову техніку та ґаджети, 10% дарують гроші, 8% виявили бажання приділити увагу та проявити турботу, 7% організовують розваги (похід в кіно, до театру, тощо), 7% обирають ювелірні вироби, 6% шукають парфуми, 4% готують власноруч вечерю, 4% планують здійснити романтичну подорож, та ще 4% повідомили, що не мають наміру взагалі щось дарувати.

Думки чоловіків стосовно подарунків на 8 березня кардинально відрізняються від того, про що мріють жінки насправді! Отже, що подарувати жінці, аби вона дійсно була задоволена та відчула себе щасливою поруч із вами?

Квіти на 8 березня

Виявляться, що лише 28% опитуваних жінок мріють отримати квіти на 8 березня. Приблизно 10% із них мають якісь особливі улюблені квіти, та менше 3% віддають перевагу квітучим рослинам у горщиках. При цьому приблизно 72% жінок вважають гарний букет обов’язковим додатком до головного подарунка. Тож соціологи радять чоловікам більш уважно ставитися до вибору квітів на 8 березня, заздалегідь виявивши смаки.

До речі, обрати оригінальний букет та разом із цим суттєво зекономити кошти можна, звернувшись в інтернет-магазин послуг. На MYService, наприклад, є можливість переглянути квіти в режимі он-лайн, придбати класичні композиції та навіть замовити креативні букети, виготовлені професійними флористами.

Слід зазначити також, що попит на доставку квітів через інтернет-магазини послуг із кожним роком невпинно збільшується. Більше 87% чоловіків вважають, що це зручно й досить романтично, бо ефектно підкреслює їх почуття.

Святкування 8 березня

Обираючи подарунки на 8 березня, слід поміркувати про те, в якій атмосфері та при яких обставинах ви плануєте їх подарувати. Згідно з опитуванням лише 5% жінок мріють про романтичну вечерю, між тим більше 15% хотіли б провести цей день за культурними розвагами. Пов’язано це, насамперед, із тим, що святкування 8 березня у більшості жінок асоціюється з турботами, які стосуються приготування їжі та прибирання в оселі.

Якщо ви вирішили що подарувати жінці "смачний романтичний вечір" — це найкраща ідея, тоді слід буди впевненим у своїх кулінарних здібностях та мати достатньо часу на приготування її улюблених страв.

Доставка їжі значно спростить справу та допоможе в реалізації вашого наміру. Смачні готові салати, гарніри, піца, суші та десерти допоможуть провести святкування 8 березня в затишній домашній атмосфері. Замовити доставку їжі можна також через інтернет-магазин послуг.

У тому випадку, якщо ви вирішили організувати культурний вечір для своєї коханої, на MYService ви можете замовити квитки на концерт, в кіно чи театр. До речі, в інтернет-магазині послуг є окрема рубрика, присвячена святкуванню 8 березня, що дає можливість швидко переглянути усі цікаві події, легко придбати квитки на концерт або забронювати найкращі місця.

Косметичні послуги та інші корисні подарунки для жінок

Якщо ви уявити не можете, що подарувати жінці, зверніть свою увагу на косметичні послуги.

Деякі жінки викреслюють косметичні послуги з переліку особистих, але надзвичайно потрібних речей, керуючись намірами зекономити власні гроші задля вдоволення типових сімейних потреб. Втім, більше 20% жінок досить скептично ставляться до таких подарунків на 8 березня, як парфуми чи декоративна косметика, адже чоловіки, як правило, не дуже добре розуміються на цьому.

Майже 83% чоловіків не знають, де саме можна придбати потрібні косметичні послуги, які особливості вони мають, та яка їх вартість. Поцікавитися асортиментом та замовити такий подарунок на 8 березня є можливість в професійному салоні краси або в інтернет-магазині послуг. Більш детальна інформація про це є на MYService.

Про що мріють жінки, говорять й останні соціологічні дослідження, проведені незалежними маркетологами. Виявляється, що менше 6% жінок сподіваються отримати бодай якісь ювелірні вироби, 4% мріють про дорогу подорож за кордон, 2% бажають мати гарну та сексуальну спідню білизну.

Як би там не було, майже всі жінки мріють, окрім подарунків, отримати увагу та турботу з боку чоловіків й переважна більшість планує святкувати 8 березня в сімейному колі, разом із коханими.

Даруйте своїм жінкам найкраще - разом з MYService!