Навчання у Великій Британії: з чого почати?

Всіх старшокласників та їх батьків хвилює питання правильного підбору університету і спеціальності для здобуття вищої освіти - саме від цього рішення залежить подальше життя випускника. Сьогодні все більше студентів віддають перевагу навчанню за кордоном.

Можливість вивчити іноземну мову, відкрити для себе культуру іншої країни, і, звичайно ж, отримати затребувану вищу освіту, - ось головні переваги навчання за кордоном. Але головна причина, по якій варто віддати перевагу навчанню за кордоном, - це впевненість у завтрашньому дні. Саме її сьогодні не вистачає випускникам.

Навчання за кордоном розширює особисті та професійні горизонти: людина, яка отримала вищу освіту за кордоном, швидше адаптується до нових умов, вільно говорить на іноземних мовах, приймає культурні відмінності, володіє популярною спеціальністю і має досвід роботи в іноземній компанії. Сьогодні роботодавці не шукають випускників з "червоними" дипломами і теоретиків - їм потрібні практики, які відкриті новим знанням і досвіду.

З чого починається шлях в престижні ВНЗ за кордоном?

Для вступу не потрібно здавати іспити зі спеціальності, також не потрібні результати ЗНО. Головна вимога - високі знання англійської мови, які підтверджуються сертифікатом IELTS чи TOEFL та особисті конкурентні переваги студента.

Про всі умови вступу до вишів Великої Британії, Голландії та Ірландії можна буде особисто дізнатись 20-го червня у Києві. Освітня компанія STUDY.UA організовує зустріч з Марією Нємчиновою, представником StudyGroup - унікальної міжнародної компанії, яка спеціалізується на викладанні англійської мови для іноземців та підготовці до вступу в університети англомовних країн світу.

На зустрічі у Вас буде можливість дізнатися відповіді на всі питання про навчання у Великій Британії, Голландії та Ірландії: терміни подачі документів до ВНЗ, вимоги до вступу, важливість і переваги підготовчих програм для студентів, відмінності в системах української та європейської освіти та багато іншого.

Зустріч відбудеться 20 червня в офісі компанії STUDY.UA (вул. Драгомирова, 16). Для участі зареєструйтесь на сайті компанії STUDY.UA.

Вища освіта у Великобританії

Великобританія продовжує залишатися одним з найбільш затребуваних напрямів для здобуття вищої освіти. Однак українським абітурієнтам безпосередньо вступити в престижні британські ВНЗ практично неможливо. Справа в тому, що британці вступають до вишів лише з 18-ти років і продовжують навчання у школі всі 12 років. Щоб полегшити процес зарахування в університети для наших школярів і студентів, а також закрити академ різницю, у Великій Британії були створені спеціальні підготовчі програми. Тут можна не тільки вивчити мову, але й гарантовано зарахуватися в той чи інший ВНЗ.

Також підготовчі програми - це відмінна можливість для студентів адаптуватися до навчання і життя в іншій країні. Учні проживають на території кампуса в оточенні студентів з усього світу, що дозволяє регулярно вдосконалювати англійську мову в процесі щоденного спілкування.

  • International Foundation Year

Програма International Foundation Year готує іноземних студентів до навчання на програмі бакалаврату в університетах Великобританії і Європи. Курс розроблений для студентів з повною середньою освітою, але рівень знань яких не повністю відповідає вимогам для навчання на програмі бакалаврату. Курс International Foundation Year пропонують такі університети Великобританії та Ірландії, як Trinity College Dublin, Lancaster University, Leeds ISC, University of Leicester, Liverpool John Moores University, Royal Holloway University of London, University of Surrey і University if Sussex.

Міжнародні студенти, які хочуть вивчати моду і дизайн в відомому університеті Istituto Marangoni, можуть пройти програму The Fashion Studies International Foundation Year. The Undergraduate Certificate в університеті The University of Strathclyde - це найкраща підготовча програма для міжнародних студентів, які хочуть вчитися в Шотландії. Даний курс передбачає прямий вступ на другий рік бакалаврату в Шотландії.

  • International Year One

Програма The International Year One - це інтенсивний курс тривалістю три триместра, після проходження якого студент зараховується на другий рік бакалаврату. Даний курс є еквівалентом першго року навчання на бакалавраті і пропонується в наступних університетах: University of Sussex, University of Huddersfield, Kingston University London, Keele University, University of Lincoln та Leeds ISC.

  • Pre-Masters

Pre-Masters - це підготовча програма з прямим зарахуванням до магістратури для міжнародних студентів, рівень знань яких не відповідає вступним вимогам. Пройти підготовку до навчання в магістратурі студенти можуть на базі наступних університетів: University of Sussex, Keele University, University of Huddersfield, Heriot-Watt University. University of Strathclyde, Leeds ISC і University of Lincoln.

Дізнатися детальніше про підготовчі програми ви можете у фахівців компанії STUDY.UA.

Стипендіальні програми в британських університетах

Для студентів з високими академічними показниками численні британські ВНЗ пропонують спеціальні ціни та стипендії на вартість навчання. Один із відомих і рейтингових британських університетів — The University of Sheffield – пропонує студентам отримати стипендію у розмірі 3,500 фунтів стерлінгів від вартості начання! Інші британські університети, серед яких University of Surrey, Lancaster University та University of Sussex дають можливість іноземним студентам отримати стипендію на вартість навчання до 2,000 фунтів стерлінгів!

Для тих хто прагне навчатись у Європі та платити за навчання в євро, StudyGroup надає стипендії у розмірі 2,000 євро від вартості навчання у ірландських університетах Trinity College Dublin і University College Dublin, а також найкращих університетах Голландії. Дізнатися докладніше про всі стипендії та вимоги до кандидатів Ви можете на сайті STUDY.UA.

Реклама:

Головне сьогодні