У Києві створили інтерактивну карту рівня забруднення повітря

— 12 червня 2015, 11:35

На сайті Головного управління Держсанепідслужби у Києві запрацювала інтерактивна карта моніторингу атмосферного повітря. (Станом на 15.00 п'ятниці сайт СЕС зламався і вимагає логін і пароль. До цього вхід на сторінку був безперешкодним)

На мапі нанесені 25 точок контролю із зазначенням рівнів забруднення повітря діоксином азоту, оксидом вуглецю, сірчистим ангідридом та формальдегідом.

У СЕС відзначили, що станом на 19:30 11 червня у столиці було виявлено перевищення граничнодопустимих концентрацій забруднюючих речовин в 1,12-4 рази, пише "Українська правда.Київ".

"У зв’язку із пожежами на торф’яних полях у місті Ірпінь та селі Биківня Київської області у столиці виявлено перевищення граничнодопустимих концентрацій забруднюючих речовин в 1,12-4,0 рази", - повідомили у Головному управлінні Держсанепідслужби у Києві.

Перевищення показників вмісту сірчистого ангідриду, діоксиду азоту, оксиду вуглецю та формальдегіду було зафіксовано на 9 точках контролю з 25.

Як відомо, у зв’язку з пожежею на нафтобазі на Київщині у столиці прийнято рішення цілодобово проливати водою вулиці.

Мешканцям столиці та області рекомендували збільшити вживання рідини, обмежити фізичні навантаження на перебування на вулиці.

Реклама:

Головне сьогодні