10 найвеселіших виступів TED

— 25 червня 2015, 13:59

Котресь із відео з цієї добірки, представленої на сайті TED, точно викличе в вас усмішку.

У мене 99 проблем… параліч – лише одна з них

"У мене церебральний параліч. Я постійно трясуся… Я наче суміш Шакіри з Мохаммедом Алі", - так починає свій виступ Майсун Заїд. Ця захоплююча розповідь – про пригоди її як комедійної акторки, філантропа та борця за права людей із обмеженими можливостями.

Розумникова комедія

Актор та творець інтернет-ігор Зе Франк починає з дуже смішного монологу "заучки", а потім розповідає про своє щире захоплення: допомагати людям творити та взаємодіяти за допомогою простих, захоплюючих інтернет-інструментів.

Теорія всього

Філософ-гуморист Емілі Левін говорить про науку, математику, суспільство і про те, як усе це між собою пов’язане. Неймовірна проноза, вона відшукує слабкі місця в наших усталених уявленнях та витягає на світло істину. Влаштовуйтеся зручно і дозвольте їй підкинути вашому мозкові цікавої інформації.

Щасливий секрет для кращої праці

Ми віримо в те, що, аби бути щасливими, мусимо працювати, але чи не може бути навпаки? Психолог Шон Ачор у своєму живому та веселому виступі доводить, що насправді щастя посилює продуктивність.

Настав час для тієї самої розмови

Комедійна акторка Джулія Суїні згадує, як її 8-річна дитина дещо взнала про розмноження жабок та почала ставити мамі дуже розумні питання. Тій довелося вдатися до брехні заради спасіння.

Анатомія карикатур від журналу New Yorker

Щотижня New Yorker одержує тисячу карикатур, а публікує - десь 17. Боб Манкофф, редактор відділу карикатур та, як він сам себе називає, "аналітик гумору", препарує комічність на прикладі деяких малюнків, що з'являлися в журналі, пояснюючи, що працює, а що – ні, і чому.

Комікси з питаннями: "А що, якби…?"

Автор інтернет-коміксів Рендалл Манро відповідає на прості питання на кшталт "А що, якби зіграти в бейсбол, рухаючись зі швидкістю світла?" за допомогою математики, фізики, логіки та холодного гумору.

Школа вбиває креативність?

Англійський письменник, спікер та експерт у галузі розвитку творчого мислення сер Кен Робінсон говорить необхідність створення такої освітньої системи, яка б плекала, а не руйнувала креативність учнів.

Глобальне село в особі однієї жінки

У веселому та живому виступі акторки Сари Джонс є мудра літня єврейка, балакуча студентка з Домінікани та багато інших персонажів.

Заходять якось саудівець, індієць та іранець до катарського бару…

Ірано-американський комік Маз Джобрані піднімає серйозні для Близького Сходу питання, наприклад, скількома цілунками треба вітатися і чого не можна казати, коли подорожуєш літаком американських авіаліній.

Реклама:

Головне сьогодні