4 здорових сніданки на кожен день. Відео

— 4 червня 2015, 12:13

Крім того, коли ви самі собі готуватимете корисний сніданок, ви почуватиметеся гарно, матимете відчуття, що ви робите щось хорооше для себе.


Енергійний налисник

Для приготування такого налисника потрібно взяти тортилью (тонкий коржик із кукурудзяного або пшеничного борошна) та намастити його органічним натуральним арахісовим маслом. Зверху на масло - викласти ваші улюблені фрукти. Зокрема, це можуть бути банани, полуниці, ожина, смородина тощо. Зверху присипати млинець корицею, яка, до речі, є однією зі спецій, що допомагає у схудненні, та завернути його.

Тортилью можна приготувати самостійно, або використати вірменський лаваш, який продається у всіх супермаркетах.

Аби приготувати тортилью, знадобиться: 300 грамів кукурузного борошна, 50 грамів маргарину, 0,5 склянки теплої води та дірбка солі. У муку потрібно додати маргарин, натертий на велику терку, підсолити, поступово додати води. Після цього розділити тісто на 8 кульок та після того, як воно 20 хв "відпочине", починати розкатувати діаметром до 20 см. Смажити без масла на гарно розігрітій пательні.

Калорійність: 390 калорій

Нічний овес

Багато хто пропускає сніданок, "бо не має часу вранці". Однак цей сніданок ви зможете приготувати заздалегіть, напередодні сну.

Для його приготування потрібно взяти банку та насипати туди кілька ложок вівсяних пластівців та зерен льону. Після цього, додати столову ложку йогурту та чашку молока. Зверху покласти улюблені фрукти та ягоди та перемішати суміш. Отриманий сніданок поставити на ніч у холодильник. Зранку дістати та насолоджуватися молочно-фруктовим смаком корисної каші.

Калорійність: 251 калорія

Веселкове парфе

Для найгарнішого сніданку та фото Instagram, підходить саме веселкове парфе.

Для його приготування знадобиться йогурт, ківі, полуниці, консервовані персики та дрібка очищених фісташок.

Потрібно подрібнити ківі та полуниці, викласти їх до креманки. Після цього вкрити їх шаром йогурту, а на йогурт викласти ще шар персиків та полуниць. Знову додати йогурт та прикрасити його фісташками та темними ягодами.

Калорійність: 269 калорій

Млинці із яблучно-полуничним соусом

Для приготування соусу знадобиться кілька полуниць, очищене яблуко та трохи води. Все це покласти до блендеру та перемішати. Соус готовий.

Для приготування бананових млинців знадобиться 2 яйця та 2 очищених банани. Інгредієнти викласти у блендер та збити на рідке тісто. Готові плинці смажити на кокосовому чи іншому маслі.

Готові млинці скласти "баштою", залити їх готовим соусом та прикрасити полуницями.

Калорійність: 375 калорій

Здорового і смачного вам ранку!

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні