До теми грудного вигодовування: мати годує 3,5-річного сина та активно пропагує це в соцмережах. Фото

— 29 липня 2015, 15:29

Таким чином вона спонукає громадськість до активного відкритого діалогу про довгострокове грудне вигодовування, пише The Daily Mail.

Світлину процесу годування вона виклала на своїй сторінці у Facebook. "Я визнаю, що ніколи більше не годуватиму свого сина у публічних місцях. Я відчуваю, що якимось чином я здійснюю злодіяння, забезпечуючи йому лише комфорт і харчування", - підписала вона світлину.

Вона додає, що саме цей дискомфорт надихнув її сфотографувати себе у процесі годування сина, як один із способів "заохочення та підтримки фемінізму" і відкриття бесіди про грудне вигодовування та культурні норми.

"В мене все ще є молоко і він все ще його хоче. Нічого не заспокоює його краще", - ділиться вона.

Утім Джейд пояснює, що в основному, син їсть нормальну їжу, та грудне вигодовування є "доповненням та втіхою для нього".

"Давайте вчитися один в одного. Давайте будемо вільними від страху перед нашими розбіжностями та давайте цікавитися та співчувати", - додає вона.

Жінка також розповідає, що її мати годувала її до 5-ти років.

Фото викликало широкий резонанс. Знайшлися як прихильники, так і ті, хто проти такого довгострокового вигодовування.

Як відомо, нещодавно на "Українській правді. Життя" розгорнулася дискусія щодо грудного вигодовування у публічних місцях. Так, автор статті "Этикет: грудное кормление в публичных местах" Анна Чаплигіна підняла питання етикету і грудного вигодовування у публічних місцях.

Натомість Анастасія Сальникова, у відповідь на цей матеріал озвучила кілька коментарів і розпочала дискурс щодо материнства, який переважає у суспільстві.

Фотопроект про грудне вигодовування Іветте Івенз.

Фотопроект про грудне вигодовування від мами чотирьох дітлахів Ерін Вайт, яка мала важкі часи, коли вигодовувала грудьми своїх дітей.

Реклама:

Головне сьогодні