Молоде покоління прагне всього і побільше – результати дослідження

— 6 липня 2015, 16:22

Дослідження було проведене на замовлення Samsung серед 12-25-річних британців, а також осіб, старших за 50. Також воно показало, наскільки зросли темп життя та стійкість уваги.

Про це пише The Independent.

Сучасні молоді люди в середньому мають на 33% більше стосунків та вдвічі більше сексуальних партнерів до шлюбу, ніж мали їхні батьки.

Крім цього, їх менше турбує, чи зустрінуть вони "свою половинку". Третина 25-річних чоловіків та жінок не думають, що знайдуть одного партнера на все життя. Дві третини респондентів запевнили, що для їхнього покоління розлучення – це вже ніяке не ганебне тавро.

Молодь не боїться змінювати місце роботи. Кожен п’ятий (21%) гадає, що протягом своєї кар’єри зробить це не менше 10 разів. Для порівняння, серед учасників, старших за 50, приблизно стільки ж змінювали місце роботи 13%.

68% респондентів із молодшої групи відкриті для переїзду за кордон. Протягом свого життя вони планують відвідати 16 країн – на 6 більше, ніж відвідали ровесники їхніх батьків.

У молоді більше приятелів – вочевидь, завдяки Twitter і Facebook. У середньому це 113 контактів - порівняно з 33 в старшого покоління. Зате його представники можуть похвалитися більшою кількістю друзів "на все життя".

"Сучасні люди, котрим двадцять із чимось, кажуть "прощавай" одному місцю роботи на все життя, одруженню зі шкільним коханням та вкоріненню в купленому домі й кажуть "привіт" наборові кар’єр, побаченням у стилі Tinder та мультисенсорним пристроям", - підсумовує професор психології менеджменту та здоров'я Манчестерського університету, сер Кері Купер.

Нагадаємо, схоже дослідження, проведене в Америці, показало, що представники "покоління Y", хоча й схвалюють дошлюбний секс, мають немагато партнерів.

Реклама:

Головне сьогодні