"Я не соромлюся свого тіла": відкритий лист жінки, котру під час пробіжки взяли на кпини через зайву вагу

— 13 серпня 2015, 17:11

Ліндсей та її хлопець бігли тихою вулицею, коли водій автівки, що проїжджала повз, висунувся з вікна та почав співати пісню про "велику дівчину".

Зі слів Свіфт, її не стільки зачепив грубий жарт, скільки думка про те, скільки повних людей, менш упевнених у собі, через таких "дотепників" застидаються і покинуть займатися спортом.

Тому вона й написала листа у своєму Facebook - "ідіотові, котрий подумав, що це нормально – кидатися жартами про жир".

"…Я не знаю, кому ви повідомляли, що я жирна, у вас же точно є очі, а єдині люди, котрі ще були там присутні, це я та мій бойфренд. Запевняю вас, попри ваші хвилювання, у мене є дзеркало, і мій бойфренд бачив моє жирне тіло, і очі в нього теж є. Нікому не кажіть, але я думаю, що, може, воно йому подобається", - зазначила Свіфт.

"Зазвичай я не серджуся через такі речі, ідіоти – це ідіоти. Одначе я бачу, як такі коментарі можуть відвернути менш упевнену в собі, ніж я, людину, від бігу, і ось це – ганебно", - пояснила жінка.

An open letter to the idiot who thought it was ok to heckle me with fat jokes on my run yesterday,Your comment was a...

Posted by Lindsey Swift on 7 августа 2015 г.

Звертаючись до свого кривдника, Ліндсей запевнила, що не соромиться свого тіла, яке ніколи не заважало їй здійснювати те, чого вона хотіла.

"Моє жирне тіло робило речі, про які ви, звисаючи з вашого білого мікроавтобуса – магніту для дівчат, лише мріяли. Моє жирне тіло плавало в кришталево чистих морських водах Таїланду, які ви, певно, лише по телевізору бачили… Мої товсті ноги більш ніш один раз носили мене в гори. Мій жирний мозок говорить мовами, вивчати які ви, певно, не бачите сенсу, бо проводите час, звисаючи з вікна мікроавтобусу, бо вам більше нема чим зайнятися…", - припустила Свіфт.

Як пояснила жінка, нещодавно вона прийняла рішення почати бігати, бо хоче бути здоровою та сильною. Її мета – пробігти 10 кілометрів, і вона це зробить. Ліндсей уже скинула 6 кілограмів.[L]

"…Якщо мій жирний зад під час бігу (досить повільного, мушу зазначити, я була к бісу втомлена) ображає вас та псує вашу поїздку, спробуйте вести авто з заплющеними очима – у ліхтарний стовп", - порадила Ліндсей.

Вона зазначила, що відчуває жалість до того чоловіка, з його уявленнями про нормальну поведінку та манери, та пробачає йому.

"…Маю надію, що кожен, у кого є мета, товстий він або худий, не відступиться від неї через такі речі…", - підсумувала Свіфт.

Реклама:

Головне сьогодні