Тест

Якщо вам здається, що вас недооцінюють. Розмови TED

Любовні листи до незнайомців

Мати Ханни Бренчер завжди писала їй листи. Тому, коли вона закінчила коледж та почувалася пригнічено, вона зробила те, що здавалося їй природнім: вона написала любовні листи та лишила їх незнайомцям.

Цей вчинок став глобальною ініціативою "The World Needs More Love Letters".

[L]Як аутизм змусив мене бути собою

"Люди так бояться різноманіття, що намагаються вкласти все до маленької коробочки зі спеціальною міткою", - каже 16-річна Розі Кінг, смілива та зухвала, хвора на аутизм. Вона хоче знати, чому кожен так переймається тим, аби бути нормальним. Вона закликає кожного відзначити свою унікальність.

"Справжні кольори"

Джон Ледженд співає пісню "Справжні кольори".

"Для цього дня": для вродливих і зацькованих

Дотепний поет Шейн Койсзан тримає руку на пульсі та розповідає як це бути молодим та інакшим. Відео, де він читає свій вірш "Для цього дня" стало вірусним. У своєму вірші він говорить про буллінг, жертвами якого він та інші люди стають протягом свого життя, і на глибокі, довгострокові його наслідки. Він подає чудову, живу історію у супроводі скрипки Ханни Епперсон.

Як відродити зруйновану школу

Новопризначена директор школи Лінда Кліатт-Вайманн дізналася, що робота в неї буде не проста. Вона із пристрастю ділиться своїми основними принципами та радить любити студентів, незважаючи ні на що.

Небезпека ховати справжнє я

Моргана Бейлі ховала "справжню себе" 16 років. У своїй хоробрій розмові вони вимовляє чотири слова, які здаються простими для інших, але мають "паралітичний" ефект на неї саму.

Як найгірші моменти в нашому житті роблять нас тими, хто ми є

Письменник Андрій Соломон "витратив" свою кар'єру на те, аби розповідати історії про негаразди інших.