Життя після схуднення: емоційні портрети дівчини, яка втратила більше 70 кг. Фото

— 28 серпня 2015, 13:23

В його основі - вона сама та її тіло після схуднення на 72 кілограми.

"Моя подорож до здорового життя розпочалася в грудні 2009-го року. За допомогою дієти та фізичних вправ мені вдалося позбутися більше 72 кілограм", - розповідає на сторінці у Facebook вона.

За її словами, серія автопортретів стала вірусною в інтернеті, її зображення та історія широко публікувалися у мережі.

Тут і далі фото з сайту juliakozerski.com

"Коли зійшла вага, форма мого тіла різко змінилася. Я почувалася розгубленою, я не розуміла хто ця людина, яка дивиться на мене у дзеркало", - розповідала вона журналу People.

Вона додає, що все дитинство та юність, зайва вага призводила до депресій, фізичних та емоційних проблем. "Я вирішила взяти відповідальність та розпочала здорову подорож у майбутнє, вважаючи, що це зробить мене щасливішою", - ділиться Джулія.

Вона каже, що думала, що стане ідеальною людиною, але реальність після схуднення зробила все навпаки. "Мій досвід суперечить тому, що зображують ЗМІ. Можна святкувати досягнення таких результатів, але під шаром одягу та зачиненими дверима існує зовсім інша реальність", - каже вона.

Видання The Daily Mail зазначає, що суперечливі та жорстоко-чесні фотографії допоможуть пролити світло на те, як жити після того, як від тебе лишилася лише половина.

"Тепер я бачу свої недоліки та сприймаю їх як бойові шрами. Я пишаюсь тим, що я зробила і через що пройшла", - каже дівчина.

"До" та "після"

Останнім часом також намагаються привернути увагу до дискусії про грудне вигодовування у публічних місцях.

Як відомо, на "Українській правді. Життя" розгорнулася дискусія щодо грудного вигодовування у публічних місцях. Так, автор статті "Этикет: грудное кормление в публичных местах" Анна Чаплигіна підняла питання етикету і грудного вигодовування у публічних місцях.

Натомість Анастасія Сальникова, у відповідь на цей матеріал озвучила кілька коментарів і розпочала дискурс щодо материнства, який переважає у суспільстві.

Фотопроект про грудне вигодовування Іветте Івенз.

Фотопроект про грудне вигодовування від мами чотирьох дітлахів Ерін Вайт, яка мала важкі часи, коли вигодовувала грудьми своїх дітей.

Крім того, нещодавно громадськість обурив вигляд вагітної телеведучої. В свою чергу, американська телеведуча, котра чекає на двійню, дала відповідь критикам і грубіянам та підбадьорила майбутніх матусь.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні