Сучасні технології взаємодії зі школярами й батьками: директор столичної школи завів їй акаунти у соцмережах

— 14 вересня 2015, 15:09

Як пише Watcher.com.ua, Сергій залишив у відкритому доступі – на дошці оголошень школи свій приватний мейл та скайп – щоб при потребі батьки могли поставити йому питання чи уточнити моменти, які їм не зрозумілі.

При цьому Сергій обіцяє, що незабаром дасть можливість наповнювати шкільні акаунти й самим школярам. Правда, на початку з премодерацією – щоб помилки не виставляли – пояснює Сергій, – а потім повний доступ за репутацією.

Щодо закидів створення представництва школи й у російській соцмережі ВКонтакте, Горбачов пояснює, що й самому не дуже це подобається, але "світ не такий ідеальний, як хотілося б бачити, і я маю бути там, де наші діти, більшість з них зараз у ВКонтакте. А у Facebook можна тільки з 13 років".

В акаунтах розміщується інформація, яка може бути цікавою як для учнів, так і батьків. Наприклад, фінансовий звіт про надходження та використання благодійних внесків батьків на підтримку освітньої діяльності школи протягом минулого.

Сергій Горбачов довгий час працював в медіа, був лектором програм нових медіа в "Інтерньюз-Україна", директором інформаційного центру газети "КоммерсантЪ-Украина". Хоча до медіароботи, в 90-х, мав майже 15-річний досвід в освіті.

Загальношкільна батьківська рада попросила оприлюднити звіт про надходження та використання благодійних внесків батьків ...

Posted by Спеціалізована школа 148 ім. Івана Багряного м. Києва on Wednesday, September 9, 2015
Реклама:

Головне сьогодні