Маріупольці організували флешмоб, аби до них приїхав Океан Ельзи. Вакарчук почув. Фото. Відео

— 21 вересня 2015, 14:38

Як розповів "Українській правді. Життя" один із організаторів заходу Петро Андрющенко, все розпочалося ще весною, але тоді йому не дозволило МВС України - надто небезпечно було в той час.

Пізніше, наприкінці літа, організатори акції звернулися до начальника УМВС Донецької області і він підтвердив, що гарантує безпечне перебування для артистів.

"Тоді ми й вирішили провести великий флешмоб, де маріупольці заспівають "Все буде добре", запишемо відео і піднімемо резонанс. В результаті, ОЕ не зможе не відреагувати :)", - посміхається Петро.

Поступово флешмоб переріс із простого збору однодумців в акцію-концерт єдності міста. Спеціально для флеш-мобу був розроблений логотип, з цим логотипом випустили футболки, значки та гуртки. Всі гроші від продажу пішли на організацію заходу.

Він також додає, що всього в організації заходу було задіяно 10 осіб. Всі працювали безкоштовно. Всього до флешмобу долучилися 1-1,2 тис. осіб.

"Місто відоме виключно у світлі війни або впливу Ахметова. Ми хотіли змінити тренд. Крім того, маріупольці втомилися від постійної напруги. Розкол у світогляді і протистояння. І єдине, що дійсно може об'єднати городян - це ОЕ, який люблять всі, незалежно від політичних уподобань, поглядів на війну і т.д. Концерт ОЕ може стати першим реальним кроком до глобального примирення", - каже він.

Спеціально до акції було створено хеш тег #‎МаріупольЧекаєНаОкеан та організовано Twitter-шторм.

Незабаром після виходу новини, Святослав Вакарчук у своєму Twitter-акаунті відповів, що гурт обов'язково приїде.

Як відомо, раніше у Києві та інших містах України відбувся гастрольний тур гурту. На київському конценрті рок-гурт відіграв три години та зібрав повний Олімпійський стадіон.

"Українська правда.Життя"

Реклама:

Головне сьогодні