Засновник проекту Babylon'13 отримав нагороду на міжнародному фестивалі "Passion for Freedom"

— 26 вересня 2015, 15:54

Свою нагороду він присвятив Олегу Сенцову, який наразі незаконно перебуває у російській в'язниці.

Раніше документальна стрічка потрапила до списку номінантів фестивалю. "Passion For Freedom" - це щорічний міжнародний форум кінематографістів, художників, літераторів з усіх куточків світу, які своїми творами виступають проти насилля, диктатури й брехні. За задумом організаторів фестивалю, твори мають торкатися трьох ключових питань: Що таке свобода? Наскільки легко її втратити? Як важко її повернути?

[L]Повнометражний документальний фільм "Сильніше, ніж зброя" виробництва цього творчого об'єднання вийшов на українські кіноекрани 27 листопада 2014 року.

"Сильніше, ніж зброя" це наша з вами історія, яка обпалює серця. Згадуючи події та людей, які з часів Євромайдану до війни на Сході будують нову Україну. "Сильніше, ніж зброя" показує еволюцію українських реалій від стихійної спроби захоплення Адміністрації Президента 1-го грудня до кривавих боїв у руїнах донецького аеропорту. Він надасть глядачеві можливість заново відчути піднесення і розпач як Майдану, так і війни на сході України", йдеться на сторінці об'єднання.

Як відомо, на початку вересня у мережі з'явився трейлер нового документального фільму "Зима у вогні: українська боротьба за свободу", яку Євген Афінеєвський підготував для американської платформи "Netflix".

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні