Тест

У Львові запрацював муніципальний велопрокат Nextbike. Фото

Перша станція з'явилася біля Технопарку на Федьковича. Найближчими днями такі самі "велопрокатні" запрацюють на площі Ринок, біля Університету Франка, Політехніки та Аквапарку.

Відповідною новиною поділився на своїй сторінці у Facebook міський голова Андрій Садовий.

У Львові почали встановлювати перші в Україні станції муніципального велопрокату NextbikeUkraine / Некстбайк Україна. Сь...

Posted by Андрій Садовий on 28 сентября 2015 г.

Судячи зі сторінки команди NextbikeUkraine у Facebook, монтажники працюють і вдень, і вночі.

Друга станція змонтована. Площа Ринок, біля міської ратуші.Львів. Хлопці-монтажники виснажені, але щасливі. Маємо наді...

Posted by NextbikeUkraine / Некстбайк Україна on 28 сентября 2015 г.

Маємо 3. Плавки є? ;)#nextbike #ukraine #lviv #velolviv #bikesharing

Posted by NextbikeUkraine / Некстбайк Україна on 29 сентября 2015 г.

Як розповіли "Українській правді. Життя" у Некстбайк Україна, наразі триває монтаж чергової велостанції, що знаходиться навпроти Львівської Політехніки. Вони також зазначають, що в інших містах також можлива поява велопрокату. "Все залежить від влади. Інші міста мільонники потенційно цікаві для нас", - кажуть вони.

Як відомо, ще у січні з'явилася інформація про запуск велосипедної мережі у Львові і от нарешті мрія містян та туристів втілилася у життя.

Nextbike - це публічна система прокату велосипедів. У 2004-ому році ця компанію була заснована у Лейпцигу і на сьогоднішній день має представництва у більше ніж 80-ти містах Німеччини, Австрії, Польші, Латвії, Туреччини, Угорщини, Хорватії, Болгарії, Кіпру, Азербайджана, Великобританії, ОАЕ та Нової Зеландії.

Назва сервісу "Nextbike" говорить сама за себе - чудово мати наступний велосипед під рукою.

Для кожного міста є відповідна концепція. Велосипеди монтуються або в громадському просторі, або в постійно встановленому прокатному терміналі. Прокат і повернення всюди однаково прості і здійснюються автоматично за допомогою телефону, додатків або клієнтської картки в прокатному терміналі.

"Українська правда. Життя"