У Франківську створили урбаністичне "прозоре" радіо. Фото

— 3 вересня 2015, 15:58

"Urban Space Radio" – це медіа для людей, яким небайдужі урбаністичні процеси, що вудбуваються в їхніх містах", - повідомляють засновники.

Прозорість і публічність радіостанції буде інституційною та фізичною, адже її скляна студія буде розташована у публічному просторі – громадському ресторані "Urban Space 100" у центрі міста. За конструкцією така радіостудія буде унікальною та єдиною в Україні.

Радіо мовитиме в інтернеті, в "Urban Space 100" (громадський ресторан, відкритий завдяки внескам доброчинців), а також частково в FM-діапазоні у партнерстві з відомою міською станцією. Записи ефірів можна буде безкоштовно прослухати на популярному подкаст-сервісі. В ефірі – сучасна та якісна українська музика, власні інформаційні програми, в першу чергу розмовного жанру про актуальні проблеми міст та кейси їх вирішення.

[L]За словами Тараса Малого, керівника проекту "Urban Space Radio", якого цитує biggggidea, однією із ключових характеристик "Urban Space Radio" стане якісне програмне наповнення й урбаністична тематика: сталий розвиток міста, дизайн простору, транспортна мобільність, інфраструктура, перспективи розвитку розумних міст (smart cities), актуальна освіта, культура, візуальне та музичне мистецтво, та інші теми, що відповідатимуть очікуванням і запитам наших слухачів.

Нове радіо - медіа-проект платформи "Тепле Місто" (Івано-Франківськ), яка була заснована у 2014 році. Місія "Теплого Міста" полягає у створенні нових можливостей самореалізації мешканців Івано-Франківська задля досягнення високого рівня якості життя в місті через більшу спроможність, довіру та амбітність.

Послухати радіо можна тут >>>

Реклама:

Головне сьогодні