Виставка “Освіта та канікули для школярів за кордоном”

Замовити запрошення на виставку 17 - 18 жовтня

Жовтень – найкращий місяць для того, щоб планувати зимові поїздки для вивчення іноземної мови за кордоном, готувати документи на вступ до державних або приватних середніх шкіл та на підготовчі програми до кращих світових університетів.

Якщо Ваші діти навчаються у випускних класах українських шкіл та Ви хочете, щоб у майбутньому вони мали можливість вступити до рейтингових університетів світу, то починати потрібно заздалегідь.

Вже багато років ми допомагаємо українським школярам вступати до найкращих вищих навчальних закладів Британії, Європи, Канади та Сполучених Штатів Америки. Наш досвід показує, що випускники шкіл недостатньо підготовлені до вступу в рейтингові університети за кордоном. Навіть хороших знань англійської мови виявляється недостатньо - між освітніми системами України та Західної Європи лежить справжня прірва, яку абітурієнтам доводиться долати без жодної підтримки, ціною неймовірних зусиль під час перших років навчання за кордоном.

Саме тому компанія STUDY.UA розробила унікальну підготовчу програму Academic Start для школярів 9 - 11 класів, які планують отримувати вищу освіту за кордоном. Учасники програми готуються до здачі міжнародних іспитів на знання англійської мови, проходять академічну підготовку для комфортного навчання за кордоном, і вже в Києві отримують документи про зарахування в бажаний ВНЗ.

Дізнатися детальніше про програму, обрати університет, дізнатися про умови вступу, вартість навчання та проживання Ви зможете 17 та 18 жовтня під час виставки "Навчання та канікули за кордоном", яка відбудеться у готелі InterContinental Kyiv, за адресою вул. Велика Житомирська, 2А.

Замовити запрошення на виставку Ви можете тут

Крім шкіл та університетів на виставці будуть присутні мовні школи з Великобританії, Мальти, Канади, США, Німеччини та Швейцарії. Серед найкращих пропозицій - зимові групові поїздки, вивчення іноземної мови + спорт (футбол, теніс, гольф...), вивчення двох іноземних мов одночасно, навчання у сім’ї викладача та багато інших цікавих програм.

Якщо Ви хочете, щоб Ваша дитина навчалась за кордоном, або просто вільно володіла іноземною мовою – приходьте 17 та 18 жовтня на виставку "Освіта та канікули за кордоном" до готелю InterContinental Kyiv на Михайлівській площі.

Вхід на виставку безкоштовний, необхідно отримати запрошення на сайті www.STUDY.UA

Довідки за телефонами 044-500-0320

Реклама:

Головне сьогодні