Українців номінували на міжнародну премію "Peace and Sport"

— 24 жовтня 2015, 18:01

Це одна з найпрестижніших нагород в царині миру та спорту. Премія заснована в 2007 році і вручається в 9 різних номінаціях під патронатом Принца Монако Альберта ІІ.

Переможців по номінаціях визначають 80 знаменитих та титулованих видатних спортсменів.

Run for Peace (Забіг Миру) – це глобальна ініціатива, спрямована на демонстрацію єдності народів Європи у прагненні до мирного життя. Головним засобом проекту, як символ миру, учасники обрали спорт та зокрема біг, що об’єднує мільйони людей, незалежно від їх соціального статусу, політичних, культурних, етнічних, гендерних ознак.

21 березня 2015, у річницю підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, команда вирушила у бігову подорож Європою. 49 днів, понад 8500 км, 14 європейських країн. Один за одним члени команди долали неймовірні відстані, незважаючи на час доби, погодні умови та інші перешкоди. Команда "Забігу Миру" повернулася в Україну 8 травня 2015 року.

-PROMOTED-

Для эффективной защиты металлических поверхностей от коррозии или устранения ржавых пятен используют специальную краску по ржавчине. Специальные грунт-эмали производства "Наша Фарба" образуют ровное полуматовое покрытие с высокой атмосферостойкостью, повышенной влаго- и противокоррозионной стойкостью. Краски по ржавчине от "Наша Фарба" - это эталон ЛКМ отечественного производства.

Реклама:

Головне сьогодні