9-річна дівчинка власноруч будує притулки для безхатьків та вирощує овочі та фрукти для них. Фото

— 2 листопада 2015, 13:55

Дівча весь свій вільний час проводить майструючи мобільні притулки для бездомних та навіть намагається забезпечувати їх їжею та навіть туалетними засобами.

Фото зі сторінки Hailey's Harvest у Facebook

Насправді коли Хейлі було 5 років, вона попросила матір Міранду допомогти безхатьку, якого вона побачила в Бремертоні (Вашингтон). Тоді її мама відповіла "так" і наразі вони разом працюють над проектом із допомоги нужденним.

Дівчина будує притулки так, щоб туди не потрапляв дощ та щоб людина могла почуватися у безпеці. "Це просто неправильно, що є безхатьки. Я думаю, що кожен повинен мати місце, де жити", - каже Хейлі.

Дівчина на цей рік має амбіційні плани, а саме: виростити 113 кілограм їжі та побудувати 12 міні-притулків, а також доправити тисячі туалетно-косметичного принаддя та предметів гігієни.

Вона майже повністю сама будує будинки під наглядом матері. По допомогу страших звертається лише тоді, коли доводиться використовувати небезпечні інструменти, на кшталт електричної пилки.

Дід Хейлі є підрядником, тож іноді вона телефонує йому, щоб запитати його поради про будівництво. Її будинки добре ізольовані і можуть тримати тепло.

Вона також має власну краудфандінгову кампанію, де збирає кошти на потреби знедолених.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні