Тест

Винахід українців потрапив у топ-15 найкрутіших продуктів року

Компанію стартапу склали міні 3D-принтер, переносне робоче місце, портативний сигвей і не тільки, пише AIN.ua.

"Замість того, щоб дивитися відео котиків на роботі, краще спостерігайте за власним котом з екрану свого мобільного пристрою", - пише видання. Petcube потрапив до списку під номером 8.

Стаття про PetCube на inc.com

Список ТОП-15 опублікований в рамках підбиття виданням технологічних підсумків року. На підході спеціальний номер друкованого журналу про стартапи.

Крім Petcube в список потрапили як IT-розробки просто цікаві і зручні прототипи. Приміром, під номером 13 розташувалася компанія The TaboLap, яка розробляє переносне робоче місце, яке можна розгорнути хоч на лавці в парку.

Під номером 5 - проект Hammerhead, інноваційна система навігації для велосипедів.

Petcube - єдиний український проект, який потрапив до списку. Ще до цього він увійшов до топ 20 європейських стартапів ранньої стадії. Відбір проектів здійснював фонд Seedcamp, який має репутацію найсильнішого європейського бізнес-акселератора.

Винахід Олександра Нескіна PetCube – це іграшка для тварин, робот, що пересувається по квартирі і світить лазерною указкою. Гратися з твариною можна дистанційно, через веб-інтерфейс, доступ до якого – надати своїм друзям.

Inc.com - один з найбільш авторитетних американських журналів про компанії, які активно зростають. Заснований в 1979 році.

Нагадаємо, що Petcube недавно почав продаватися в українських магазинах. Один пристрій обійдеться в 5 555 грн.