Історія одного зізнання: британку зацькували за те, що вона не хоче дітей

— 26 листопада 2015, 16:48

Після публікації історії на дівчину вилився шквал гнівних і образливих повідомлень в соціальних мережах, через що вона вирішила деактивувати свій аккаунт у Twitter, пише Бі-Бі-Сі.

"Але чому?" - запитують люди, ніби є просте пояснення тому, чому ти підсвідомо, інстинктивно відкидаєш щось, що вважають фундаментальною частиною людського життя", - йдеться у розповіді пані Броквел, яку опублікували у минулі вихідні.

фото: bbc.com

"Якщо я, наприклад, кажу, що, напевно, не буду хорошою матір'ю, люди відповідають: "Всі так спочатку думають". Якщо я кажу, що навряд чи у мене коли-небудь буде на це час, сили або гроші, мені кажуть: "Ти впораєшся". Якщо я кажу, що хочу присвятити своє життя кар'єрі, вони кажуть, що я егоїстка", - пише вона.

Почасти на рішення Голлі вплинула її матір, яка, за словами дівчини, ніколи не приховувала того, що не хотіла заводити дітей.

За словами Голлі, до бажання відмовитися від фізичної можливості мати дітей її привів власний страх того, що одного разу вона може здатися і "зрадити свої переконання заради кохання".

Незважаючи на те, що мінімально дозволеного віку для стерилізації в Британії не існує, їй чотири рази відмовили.

"Люди розшукували мене, щоб сказати, що вони раді тому, що я не народжу дитину, що вони задоволені тим, що в світі не буде більше таких людей, як я. Вони неславили мою маму і казали, що мені потрібна психологічна допомога", - розповідає пані Броквелл.

Незважаючи на те, що вона сама не новачок в інтернеті - вона керує сайтом про технології, але Голлі Броквелл сама не очікувала, що протягом декількох днів її будуть атакувати "тролі" і читачі, що засуджують її позицію.

Реклама:

Головне сьогодні