Для діток, хворих на діабет, створили мобільний додаток "Супер Я"

— 4 листопада 2015, 17:58

За її словами, дитина була у дуже важкому стані та життя родини змінилося за 1 день.

Пізніше вона створила мобільний додаток для дітей з діабетом першого типу та їхніх батьків. Головна його місія - допомогти батькам максимально адаптувати дітей із цукровим діабетом до самостійного та повноцінного життя.

Три года назад у моего младшего сына диагностировали сахарный диабет. Он был в очень тяжелом состоянии, и жизнь моя и вс...

Posted by Супер Я on 4 ноября 2015 г.

Додаток має кілька розділів - "Розділ даних", "Щоденник самоконтролю" та інші розділи.

Розділ даних дозволяє вносити відомості про сввою дитину, враховуючи налаштування режиму роботи додатку, індивідуальний графік прийому їжі та контрольні заміри цукру у крові після їжі.

У "Щоденнику самоконтролю" відбувається автоматичне зберігання всіх даних про дії дитини: доза інсуліну, рівень цукру, їжа та активність після неї.

Розділ для дитини має два режима: "Їжа" та "Тренування" та оформлений у стилі гри, що супроводжується звуками, анмацією та модерується "Героєм", що допомагає та підбадьорює дитину.

Режим має меню з 220 звичних продуктів. Для кожного з продуктів вказана наявність ХЕ, але не у грамах, а у зручній для дитини одиниці виміру (столові ложки, долоньки, дрібки). Це дозволяє привчити дитину вирімювати кількість ХЕ у запропонованій порції.

Реклама:

Головне сьогодні