Компанія "Євротон" відсвяткувала 20 річницю зі дня заснування

Один з лідерів у галузі виробництва клінкерної цегли в Україні, компанія "Євротон", відсвяткувала 20 річницю зі дня заснування заводу.

Слід відзначити, що продукція компанії "Євротон" - це унікальна пропозиція на ринку стінових матеріалів. Нова клінкерна цегла ТМ "Євротон" за своїми експлуатаційними властивостями та зовнішнім виглядом не має аналогів українського виробництва при оптимальному співвідношенні ціни та якості.

А саме 26 жовтня 1995 року у стінах ПрАТ "Роздільський керамічний завод" було випущено першу партію цегли. Виробничі потужності заводу при запуску були розраховані на виробництво рядової цегли, а вже в 2002 році підприємство взяло курс на освоєння виробництва лицевої, а вже пізніше і клінкерної цегли. На сьогодні компанія "Євротон" налагодила випуск конкурентно-спроможної продукції за новітньою технологією на сучасному обладнанні провідних німецьких фірм "Lingl" (Лінгл) та "Rieter" (Рітер) з високим рівнем автоматизації, контролю та керування технологічним процесом на всіх стадіях виробництва.

Привітати колектив зі святом зібралися всі керівники ПрАТ "РКЗ" і "Євротон", а також поважні гості з числа лідерів галузі та місцевої адміністрації. Під час святкування ветерани виробництва, фахівці, які здійснювали монтаж заводських ліній, ділилися теплими спогадами про введення заводу в експлуатацію та налагодження технологічного процесу виробництва цегли.

Розважати гостей були покликані популярні професійні та аматорські колективи співаків, а також свої віршовані привітання підготували юні артисти.

Святкування проходило в теплій і радісній атмосфері і ще більше згуртувало дружній колектив, подарувало неймовірні емоції та бажання досягати ще більших висот на благо компанії.

Компанія "Євротон" цінує та турбується про своїх робітників, і саме така внутрішня політика компанії вже протягом багатьох років забезпечує стабільність розвитку та авторитет у галузі.

Цьогоріч ПрАТ "Роздільський керамічний завод" отримав горде звання ювіляра! Це не звичайне День народження, а 20-та річниця успішної діяльності на теренах України та за кордоном.

Розпочалося святкування з виступу директора ТМ "ЄВРОТОН" Острожчук Ярослави Юріївни, яка щиро привітала всіх працівників заводу та гостей з ювілеєм ПрАТ "РКЗ".

Ярослава Юріївна відзначила, що 26 жовтня 1995 року вийшла перша партія цегли, тому саме в цей день ми святкуємо день заснування заводу.

Вона відмітила, що основним досягненням заводу було те, що виробничі потужності заводу при запуску були розраховані на виробництво рядової цегли, а вже в 2002 році підприємство взяло курс на освоєння виробництва лицевої а вже пізніше і клінкерної цегли.

На святкуванні ювілею було відзначено та нагороджено грошовою премією робітників-ветеранів, які запускали підприємство та пропрацювали на заводі 20 років.

Таким чином, компанія "ЕВРОТОН" уже вкотре підтвердила, що цінує та турбується про своїх фахівців.

Саме така внутрішня політика компанії вже протягом багатьох років забезпечує стабільність розвитку та авторитет.

Також гостей вразила розважальна програма за участю популярного українського вокального квартету "АКОРД", до складу якого входять заслужені артисти України Олег Гонтар, Микола Палій, Віктор Мрочко та Андрій Зарицький, та не менш відомого аматорського місцевого колективу тріо "Перлина" з Нового Роздолу у складі Наталії Фіцала, Люби Вей, Мирона Гуги.

В атмосфері радісних посмішок та щирого спілкування усі працівники компанії мали нагоду краще пізнати один одного та поділитися святковими враженнями.

Святкування з нагоди 20-ти річчя компанії ще більше згуртувало дружній колектив, подарувало неймовірні емоції та бажання досягати ще більших висот на благо компанії.

Більше інформації: www.euroton.com.ua

Реклама:

Головне сьогодні