Сім'ям загиблих воїнів АТО можна надіслати листівку до свята

— 24 грудня 2015, 13:11

Відповідне оголошення фонд розмістив на сторінці у мережі Facebook.

[L]"Нам часто пишуть вдови та матері. Пишуть, що вони самотні, що люди забули про них, а близькі уникають зустрічей і самоусуваються.

"Ми тепер постійно на самоті, ніхто чомусь не дзвонить, бо іншим теж дуже боляче", - цитує сайт вдову одного з солдатів.

"Ми хочемо, щоб ці люди відчули, що вони не самотні. І найкращий спосіб морально підтримати родини в новорічні свята - це теплі слова від вас", пропонує "Небесна гвардія".

Активісти пропонують купити красиві листівки, написати на них кілька добрих слів дружині, батькам або дітям воїнів (без звернення до кого-небудь конкретно, так як у нас немає всіх адрес родичів загиблих) і принести їх у пункт збору, або надіслати "Новою поштою".

"Ми зобов'язуємося впорядкувати листівки, запакувати їх у конверти і відправити тим сім'ям, чиї адреси є в нашій базі", - пропонує "Небесна гвардія".

Листівки збиратимуть з 24 грудня по 7 січня.

Пункт збору листівок працює щодня у Київській міській спілці ветеранів АТО за адресою бул. Тараса Шевченка, 3 (при вході відразу наліво) з 11:00 до 17:00.

Також можна вислати листівки (у конверті) "Новою поштою" до відділення №71 на ім'я Олена Синіцина (0972557068).

Открытки к празднику для семей погибших воинов. Нам часто пишут вдовы и матери. Пишут, что они одиноки, что люди забыл...

Опубліковано Небесна гвардія 24 грудня 2015 р.

"Якщо вам не підходять обидва способи, напишіть нам в особисті повідомлення і ми спробуємо вирішити це питання разом з вами", - обіцяє "Небесна гвардія".

Реклама:

Головне сьогодні