Кремль дарує політикам до свят збірник цитат Путіна

— 28 грудня 2015, 10:56

Це збірка цитат Володимира Путіна, повідомляє РБК.

Про рекомендації Кремля всім політикам прочитати збірник цитат Володимира Путіна під назвою " Слова, що змінюють світ" виданню розповіли декілька учасників наради, яка на початку минулого тижня пройшла у адміністрації президента.

У ній, за словами співрозмовників РБК, брали участь близько 50 осіб, у тому числі депутати Держдуми, члени Ради Федерації і Громадської палати, а проводив її перший заступник голови кремлівської адміністрації В'ячеслав Володін.

"Володін говорив про книгу. Він сказав, що вона повинна стати настільною у будь-якого політика", - розповідає учасник зустрічі, близький до керівництва Держдуми.

Після наради політики стали отримувати від Володіна цю книгу в подарунок до Нового року.

Про її отримання РБК розповіли кілька депутатів Держдуми, голова Держради Криму Володимир Константинов і секретар Громадської палати Єврейської автономної області Наталія Матієнко.

За словами останньої, вона отримала книгу поштою, до неї докладено лист від Володіна.

У підпорядкованому Володину кремлівському управлінні внутрішньої політики РБК підтвердили, що подарували книгу приблизно тисячі політиків і чиновників.

Її відправили губернаторам, спікерам регіональних зборів, деяким депутатам Держдуми, представникам ОНФ (членам центрального штабу, регіональним співголовам і главам виконкомів), членам ради Громадської палати і секретарям регіональних палат. Отримають книгу в подарунок і чиновники внутрішньополітичного управління Кремля.

Повністю книга називається "Слова, що змінюють світ. Ключові цитати Володимира Путіна". На майже 400 сторінках зібрано 19 виступів і статей Путіна в хронологічному порядку.

Починається книга з виступу президента на Генасамблеї ООН у 2003 році і закінчується промовою там же вже цього року.

Є й так звана мюнхенська промова Путіна, інтерв'ю CNN 2008 року, що вийшло, як відзначають автори, 2після того як Грузія атакувала Цхинвал", передвиборні статті Путіна 2012 року, а також виступ президента перед Федеральними зборами з нагоди включення Криму і Севастополя до складу Росії.

Реклама:

Головне сьогодні