Криза приходить і йде, а їсти хочеться завжди ®

— 4 лютого 2016, 13:50

П'ятірка лідерів

Всі холодильники, що потрапили в топ-5 за версією F.ua, — це моделі вартістю від 5,5 до 15,5 тис. грн. За статистикою, в останні 6 місяців хітами продажів були:

1.Модель Zanussi ZRT23100WA — класичний приклад недорогого двокамерного холодильника в базовій комплектації. Zanussi ZRT23100WA — це 227 л корисного об'єму, крапельна система розморожування, низький рівень шуму, клас енергоефективності А + і компактний розмір — 140,4 × 54,4 × 60,4 см. Про цей холодильник можна сказати: "Все геніальне просте".

2.Представник південнокорейської компанії — Samsung RB29FEJNDSA. Містка модель із широкими висувними полицями й відкритою ємністю морозильної камери. Конструкція гарантує максимальне використання простору й зручний доступ до продуктів. Температура, вологість і режим роботи регулюються цифровим інвертором.

3.Холодильник Bosch KGV39VI31 з інноваційною технологією Super Freezing, яка підтримує обраний температурний режим при повному завантаженні морозильної камери. Функція запобігає незапланованому розморожуванню і псуванню продуктів.

4.Bosch KGV39VL31 — ще одна модель німецької компанії, яка має схожі характеристики з попередньою. Але завдяки технології рівномірного охолодження LowFrost у морозильній камері немає різкого перепаду температур і наморозь утворюється набагато повільніше.

5.Samsung RT25HAR4DSA / UA — економічна модель з динамічною системою охолодження й системою розморожування No Frost. У спеціально розробленому відділенні Moist Fresh Zone овочі та фрукти довго залишаються свіжими.

Інноваційна конструкція відділення автоматично утримує та відводить вологу.

Більш детально ознайомитися з технічними характеристиками й цінами на ці та інші моделі холодильників можна на F.ua.

Реклама:

Головне сьогодні